Detoxikácia tela

Cesta ku zdraviu

David Frej

SVK Slovensky Príroda2014/05

Kniha: Detoxikácia tela - Cesta ku zdraviu - David Frej
Katalógové číslo: 225846 viac »
7,01

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Detoxikácia tela

Cesta ku zdraviu

V histórii ľudstva nie je detoxikácia ničím neznámym. Na rozdiel od minulosti sa dnes stáva podstatnou súčasťou prevencie a liečby chronických chorôb. V súčasnosti narastá počet ľudí trpiacich na srdcovo-cievne choroby, alergie, rakovinu a depresie, ktoré vznikajú následkom hektického životného štýlu, zlej životosprávy a škodlivín okolo nás. Detoxikáciou sa telo zbavuje jedovatých látok (toxínov) a pomocou nej možno docieliť očistu celého tela. Detoxikácia aj stimuluje samoliečebné schopnosti organizmu. Jej výsledky môžu byť naozaj ohromujúce. Správne vykonaná detoxikácia harmonizuje organizmus, navodzuje pocit zdravia, dodáva energiu a zbavuje negatívneho myslenia. V tejto knihe sa dozviete: • čo detoxikácia znamená, • čo sú škodliviny a kde sa nachádzajú, • ako odstraňovať škodliviny zo svojho domova, • ako postupovať pri očiste tela, • o detoxikácii detí, • aké existujú detoxikačné byliny.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
225846
Názov
Detoxikácia tela
Podnázov
Cesta ku zdraviu
EAN/ISBN
9788007023239
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
David Frej
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/05
Rozsah
168
Rozmer
145×205 mm
Hmotnosť
0,35
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Detoxikácia tela zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.