Moc modlitby rodiča

Omartian Stormie

Slovo života international2012

Brožovaná: Moc modlitby rodiča - Omartian Stormie
Katalógové číslo: 225712 viac »
Ušetríte až 1,80 € z bežnej ceny 8,50
A navyše získate 6 vernostných bodov
Séria kníh: Moc modlitby
Moc modlitby
Titul je zaradený v tejto sérii
6,70
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Brožovaná: Moc modlitby rodiča

Dôležitá kniha, ktorá zaujme každého rodiča. Stať sa modliacim rodičom je to najlepšie, čo môžete pre svoje deti urobiť. Výchova detí prináša mnohé radosti, no môže spôsobiť aj mnohé bolesti. V žiadnej oblasti života nebudete prežívať také hlboké uspokojenie ako práve pri výchove detí, no na druhej strane nikde inde nepocítite taký osteň zlyhania a sklamania, ako keď sa vám v tom nebude dariť. Zápasy o životy našich detí sa odohrávajú na kolenách. Nemodliť sa je ako nečinne sedieť a z diaľky sa prizerať, ako na vojnovom poli dopadajú na naše deti strely zo všetkých strán. Naučte sa, ako svoje dieťa odovzdať do Božích rúk v týchto oblastiach: ochrana a bezpečie, rozvoj charakteru, tlak od rovesníkov, škola, manželstvo, priatelia, vzťah s Bohom, vzťahy v rodine, puberta a dospievanie, výber zamestnania. STORMIE OMARTIAN žije v Spojených štátoch a so svojím manželom Michaelom majú tri dospelé deti. Okrem písania sa Stormie venuje aj spevu a skladaniu piesní. V tejto knihe sa s vami autorka podelí o to, ako vaše deti prednášať v modlitbách pred Boha v rôznych štádiách ich vývoja od raného detstva až po dospelosť. Autorkine knihy sa vydali v obrovských nákladoch v rôznych krajinách sveta, na Slovensku sa stali bestsellermi Moc manželkiných modlitieb a Moc manželových modlitieb.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
225712
Názov
Moc modlitby rodiča
EAN/ISBN
9788089165322
Forma
Brožovaná
Autor
Omartian Stormie
Druh tovaru
Brožovaná
Rok vydania
2012
Rozsah
164
Rozmer
128×198
Hmotnosť
0,19
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Moc modlitby rodiča zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.