Domáca ošetrovateľská starostlivosť

Mária Kožuchová

SVK Slovensky KD Osveta2014/03

Kniha: Domáca ošetrovateľská starostlivosť - Mária Kožuchová
Katalógové číslo: 225023 viac »
Ušetríte až 1,23 € z bežnej ceny 11,00
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,77
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Domáca ošetrovateľská starostlivosť

Predložená monografia je koncipovaná podľa požiadaviek súčasného ošetrovateľstva v domácej starostlivosti. Zameriava sa na pojmový aparát, determinanty, financovanie a organizačnú štruktúru domácej ošetrovateľskej starostlivosti. Sprístupňuje históriu, ciele, formy, výhody, podmienky, faktory a trendy vývoja domácej ošetrovateľskej starostlivosti vo svete, Európskej únii a u nás. Popisuje ADOS, rodinu ako súčasť poskytovania starostlivosti v domácom prostredí. Mapuje kvalitu života a spokojnosť pacientov v domácom prostredí, a tiež pracovnú spokojnosť, záťaž sestier a syndróm vyhorenia v ADOS. Dôraz kladie na etické princípy a vybrané etické otázky domácej ošetrovateľskej starostlivosti. Zaoberá sa problematikou komunikácie, faktormi zlepšenia komunikácie medzi sestrou a pacientom v domácom prostredí. Domáca ošetrovateľská starostlivosť prispieva k humanizácii zdravotnej starostlivosti tým, že umožňuje poskytovanie ošetrovateľskej starostlivosti v prostredí, ktoré je pre pacienta najprirodzenejšie. Všetky tieto aspekty sú doložené dostupnými výsledkami výskumov zahraničných a domácich autorov. Potreba domácej ošetrovateľskej starostlivosti má vzrastajúci trend a je neustále vyhľadávanou formou poskytovania ošetrovateľskej starostlivosti v systéme mimonemocničnej starostlivosti. Súčasný demografický trend spojený so starnutím populácie prispieva k rozvoju domácej ošetrovateľskej starostlivosti. Doc. PhDr. Gabriela Vörösová, Ph.D.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
225023
Názov
Domáca ošetrovateľská starostlivosť
EAN/ISBN
9788080634148
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Mária Kožuchová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/03
Rozsah
248
Rozmer
179×249×20
Hmotnosť
0,57
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Domáca ošetrovateľská starostlivosť zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.