S láskou Rosie

Cecelia Ahernová

SVK Slovensky SLOVART2014

Kniha: S láskou Rosie - Cecelia Ahernová
Katalógové číslo: 224490 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: S láskou Rosie

Román S láskou Rosie si okamžite získal čitateľov na celom svete a razom sa ocitol na prvých priečkach rebríčkov v Írsku aj vo Veľkej Británii. Hlavní hrdinovia, Rosie a Alex sú najlepší kamaráti. Ich vzťah je zo dňa na deň pevnejší a krajší, no ich cesty zakaždým niečo rozdelí. Keď sa Alex musí s rodičmi z Írska presťahovať do Bostonu, obaja tínedžeri kujú plány, že príde Rosie študovať do Bostonu. Tesne pred odletom sa však Rosie opije na záverečnom plese a otehotnie s chlapcom, ktorého s Alexom neznášali. Sny o vysokej škole, Alexovi, o závratnej kariére sa rozpadnú ako domček z karát a osud sa s hrdinami ešte poriadne zahrá. Kniha S láskou Rosie je zaujímavo poskladaná z listov, e-mailov i četov a určite vás udrží v napätí až do poslednej stránky. Na motívy knihy je rovnako ako na motívy autorkinho úspešného debutu P. S. Milujem Ťa natočený rovnomenný film.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
224490
Názov
S láskou Rosie
EAN/ISBN
9788055611303
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Cecelia Ahernová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
408
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
0,28
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
133.3%
(3)
4
0%
(0)
3
400.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Luci 5 z 5
13.06.2014 20:40:48

Veľmi pekný prïbeh o dvoch mladých ľudoch, ktorých spája silné priateľstvo odolávajúce dlhoročnému odlúčeniu, deťom, svatdám i rozvodom. Kniha je plná citu, priateľstva, lásky i humorných scén. Zamilovala som si ju od prvej strany. Celkom som sa vžila do životov hlavných postáv a prežívala som všetky ich starosti aj radosti. Je to jedna úžasná kniha, ktorú každému odporúčam, stojí za prečîtanie.


Lirity Lilith Ouida 3 z 5
27.09.2014 17:27:58

Knižka sa mi páčila. Lepšie bi bolo keby bola písaná inou formou. Bol to krásny príbeh, ktorý ma rozosmial, rozplakal a miestami som sa aj zamyslela nad život a príležitosťami ktoré som nevyužila. Vedela som sa veľmi stotožniť z Rosie. Nebyť toho konca dala by som viac než tri hviezdičky. Určite sa pôjdem pozrieť aj na film :)


Jana 5 z 5
15.01.2015 13:34:23

krásna kniha od talentovanej autorky. Mám veľmi rada jej knihy a ani táto má ako čitateľa nesklamala. Takýto zamotaný ľúbostný príbeh som už dlho nečítala. Nuž čo, láska je komplikovaná nielen V knihe ale aj v realite. Veľmi ma baví štýl a ľahkosť s akou autorka rozpovedá tento príbeh. Odporúčam, hlavne nevyliečiteľným romantičkám.


Mončičák 5 z 5
14.10.2015 19:49:06

Veľmi pekný príbeh, zaujímavý od začiatku po koniec. Príbeh dlhoročného priateľstva ma veľmi zaujal, rozosmial, pobavil aj dojala až k slzám. Priateľstvo Rosie a Alexa prechádza toľkými skúškami, ale aj napriek tomu pretrvá...... Kniha je plná listov, smsiek, e-mailov.... Postavy sú v nej veľmi reálne vykreslené-obľúbila som si ich všetky :D. Miestami som sa aj zamyslela nad vlastným životom nad tým, že je treba Žiť život naplno. Odporúčam úplne všetkým ľuďom na Svete ;)