Pod maskou mesiaca

Jude Deverauxová

SVK Slovensky IKAR2014/08

Kniha: Pod maskou mesiaca - Jude Deverauxová
Katalógové číslo: 224066 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pod maskou mesiaca

Po ponižujúcom rozchode Sophie utečie do mestečka, ktoré jej kamarátka z univerzity označila za raj na zemi. Sophiina prvá skúsenosť s Edileanom má však od raja poriadne ďaleko. Cestou sa jej pokazí auto a na diaľnici ju takmer zrazí akýsi frajer. Sophie si nedá servítku pred ústa a schladí arogantného vodiča raz-dva. Čoskoro sa v celom mestečku hovorí len o tom, ako si neznáma kráska podala zatrpknutého doktora Reeda Aldredgea. Nestalo sa to prvý raz, čo sa Sophie pomstila nejakému mužovi. Pred príchodom do Edileanu ukradla bývalému priateľovi niečo, čo mu môže zničiť budúcnosť. Aj Reede Aldredge má svoje tajomstvá. Zúfalo túži po krásnej umelkyni, ktorá mu obrátila život hore nohami. Ak ju chce získať, nesmie si zložiť z tváre masku. V novom románe z „mesačnej“ série od obľúbenej autorky odhalí svoje tajomstvá ďalšia z troch kamarátok. Z anglického originálu Moonlight Masquerade (Simon & Schuster, Inc., New York 2013) preložila Janka Cinková.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
224066
Názov
Pod maskou mesiaca
EAN/ISBN
9788055139616
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Jude Deverauxová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/08
Rozsah
312
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,40
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pod maskou mesiaca zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.