Krv prvorodených (Stein a Barbarič 2)

Kapitán Stein a notár Barbarič na stope vraha v rudolfínskej Prahe, 2. diel

Juraj Červenák

SVK Slovensky SLOVART2014/06

Kniha: Krv prvorodených (Stein a Barbarič 2) - Kapitán Stein a notár Barbarič na stope vraha v rudolfínskej Prahe, 2. diel - Juraj Červenák
Katalógové číslo: 223942 viac »
Ušetríte až 1,85 € z bežnej ceny 14,95
A navyše získate 13 vernostných bodov
Séria kníh: Kapitán Stein a notár Barbarič
Kapitán Stein a notár Barbarič
Titul je zaradený v tejto sérii
13,10
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Krv prvorodených (Stein a Barbarič 2)

Kapitán Stein a notár Barbarič na stope vraha v rudolfínskej Prahe, 2. diel

Po obrovskom úspechu knihy Mŕtvy na Pekelnom vrchu prichádza druhý prípad kapitána Steina a notára Barbariča zo série historických detektívok. A opäť má najlepšie predpoklady stať sa slovenským bestsellerom roka. Napätie, skutočné historické udalosti, reálny historický priestor a pútavý príbeh napísaný moderným štýlom, to je to, na čom Červenák stavia neuveriteľne uveriteľné. Vďaka jeho rozprávačskému majstrovstvu hneď po prvých riadkoch pocítite, aká je Praha za vlády šialeného cisára Rudolfa II. nebezpečné miesto. Zločin sa rozmáha ako nikdy predtým, ulice ovládajú bandy cudzích hrdlorezov, náboženské konflikty sa stupňujú, z politiky sa stala neprehľadná spleť intríg každého proti každému. Mestom sa však šíri ešte jedna nová hrôza: tajomný únosca vraždí prvorodené deti významných hodnostárov. Mystické znaky na telách obetí vedú Steina a Barbariča k okultistom v židovskej štvrti. Zdá sa však, že pozadie rituálnych vrážd je omnoho zložitejšie. Pôjde naozaj o rozsiahle sprisahanie, ktoré siaha až k členom panovníckeho dvora?
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
223942
Názov
Krv prvorodených (Stein a Barbarič 2)
Podnázov
Kapitán Stein a notár Barbarič na stope vraha v ru
EAN/ISBN
9788055611488
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Juraj Červenák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/06
Rozsah
246
Rozmer
130×210 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(3)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Máša 5 z 5
27.06.2015 09:04:40

Vrele túto knihu odporúčam. Po prvej časti tejto série znovu vynikajúci príbeh. Kaprál Jaroš je výborný. Bude tretie pokračovanie príbehov s Kapitánom Steinom a notárom Barbaričom?


Vierka 5 z 5
08.12.2015 21:47:52

Knihu sme mali najprv doma pozicanu z kniznice. No hned padlo rozhodnutie zadovazit si vlastnu kopiu. Je to naozaj uzasna historicka detektivka - zaujimave prostredie, putavy pribeh, vyborna gradacia.


Lucia 5 z 5
05.01.2016 14:25:30

Som rada, že J.Červenák nepodliezol latku, ktorú nastavil pri písaní jednotky, ale, aj pri dvojke potvrdil svoje kvality. Kniha je výborná, možem jedine odporučiť! Obálka knihy je opať výborne prepracovaná, ako aj celý príbeh. Vykreslenie postáv, opis prostredia, gradácia deja, mystika Rudolfínskej Prahy na Vás doslova dýcha z každej stránky. Dokonca sa čitateľ dozvie niečo viac aj o kaprálovi Bohdanovi Jarošovi. Sympatická osoba, dúfam, že sa jej aj v ďalšom pokračovaní dostane viac priestoru. Teším sa, keď si prečítam tretie pokračovanie príbehov s Kapitánom Steinom a notárom Barbaričom.