YES! Anglická gramatika - Cvičebnica + testy (B2)

Elena Ciprianová

SVK Slovensky Enigma2011

Kniha: YES! Anglická gramatika - Cvičebnica + testy (B2) - Elena Ciprianová
Katalógové číslo: 223718 viac »
7,90

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: YES! Anglická gramatika - Cvičebnica + testy (B2)

Praktická cvičebnica anglickej gramatiky maturitnej úrovne B2 je súčasťou série príručiek angličtiny pre maturantov YES! Pomôže vám efektívne sa pripraviť (nielen) na maturitnú skúšku a zvládnuť jednu z najťažších oblastí učenia sa cudzieho jazyka – gramatiku. Nové doplnené vydanie obsahuje: ¦ kompletný prehľad anglickej gramatiky v tabuľkách (v slovenčine), s príkladmi a výnimkami, ¦ rôzne typy cvičení na precvičenie jednotlivých gramatických javov vo forme dopĺňania, priraďovania, spájania, voľby správnej odpovede, prekladu a porov­návania (navonok) podobných gramatických javov, ¦ testy, ¦ kľúč správnych odpovedí a vysvetlenie rozdielov medzi jednotlivými gramatickými javmi v precvičovaných úlohách, ¦ prehľadnú tabuľku nepravidelných slovies, slovotvorby, falošných priateľov v jazyku (false friends) a gramatických časov. Nové vydanie cvičebnice gramatiky je obohatené aj o vtipy, hádanky a "pikošky" viažuce sa k vybraným gramatickým javom. Naučte sa anglickú gramatiku s ľahkosťou a humorom!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
223718
Názov
YES! Anglická gramatika - Cvičebnica + testy (B2)
EAN/ISBN
9788081330049
Forma
Brožovaná
Autor
Elena Ciprianová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
200
Rozmer
158×236
Hmotnosť
0,24
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
YES! Anglická gramatika - Cvičebnica + testy (B2) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.