Lož na kolesách

Juliet Macurová

SVK Slovensky IKAR2014/07

Kniha: Lož na kolesách - Juliet Macurová
Katalógové číslo: 222897 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Lož na kolesách

LOŽ NA KOLESÁCH PODROBNE ZAZNAMENÁVA DRAMATICKÝ VZOSTUP A PÁD LANCEA ARMSTRONGA.

V júni 2013 Lance Armstrong definitívne opúšťa svoju rozľahlú rezidenciu v Texase. Predal ju, aby zmiernil straty vzniknuté mnohomiliónovými žalobami. Juliet Macurová bola pri tom – rozprávala sa s jeho priateľkou a deťmi a vypočula si Armstrongovu verziu pravdy. Popri Oprah Winfreyovej patrila k tým vyvoleným zástupcom médií, ktorí smeli vyspovedať najznámejšieho vyvrheľa vo svete športu. V tejto knihe Armstrong odhaľuje svoju pravú tvár. Skutočnú hĺbku a šírku jeho tvrdení však dotvárajú výpovede viac ako stovky ľudí, ktorí sa pohybovali v jeho blízkosti. Patria medzi nich rodinní príslušníci, ktorých Armstrong dávno zavrhol – adoptívny otec, po ktorom nosí priezvisko, stará mama, teta. Azda tú najpresnejšiu výpoveď o Armstrongovi predstavuje nahrávka svedectva zosnulého J. T. Neala, jedného z najvplyvnejších Armstrongových náhradných otcov, zaznamenaná počas posledných dvoch rokov Nealovho života. V tom čase márne bojoval s rakovinou, zatiaľ čo si Armstrong získaval slávu a obdiv fanúšikov na celom svete.

Nakoniec to však boli práve Armstrongovi niekdajší kamaráti, tí, ktorí sa kedysi pohybovali v úzkom kruhu najbližších , čo ho zradili. Zasadili Armstrongovi osudný úder tým, že porušili kódex mlčanlivosti. Ten chránil krutú pravdu o cyklistickom športe – a krutú pravdu o jeho zlatom chlapcovi – pred verejnosťou.

Juliet Macurová vytvára zo živých a pestrých svedectiev ľudí, ktorí dôverne poznajú súkromnú aj verejnú tvár Lancea Armstronga, komplexný a nezvyčajne bohatý obraz úžasného vzostupu jedného človeka k celosvetovej sláve, obrovskému majetku a jeho zdrvujúceho pádu z piedestálu.

Z anglického originálu Cycle of Lies (William Collins, London 2014) preložil Patrik Roľko.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
222897
Názov
Lož na kolesách
EAN/ISBN
9788055138862
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Juliet Macurová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/07
Rozsah
464
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,50
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Lož na kolesách zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.