Čtyři roční doby

Kniha: Čtyři roční doby - Stephen King
Katalógové číslo: 222519 viac »
14,02

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Čtyři roční doby

Čtyři roční doby (čtyři novely - Rita Hayworthová a vykoupení z věznice Shawshank; Nadaný žák; Tělo; Dýchací metoda) se poněkud vymykají Kingově tvorbě nejen rozsahem, ale především laděním, a mohou proto být příjemným překvapením i pro čtenáře, kteří zrovna nejsou příznivci mistra hororového žánru. Sám King říká, že "tři z nich horory nejsou". Tři jsou u nás známy také ve filmové podobě: Tělo bylo natočeno pod názvem Stand By Me (Stůj při mně), Nadaný žák byl distribuován pod původním názvem a film Vykoupení z věznice Shawshank vypustil z titulu Ritu Hayworthovou. Kniha nyní vychází v úplné podobě, jak ji autor koncipoval.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
222519
Názov
Čtyři roční doby
EAN/ISBN
9788073065867
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Stephen King
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
534
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

anabela 5 z 5
16.01.2015 19:02:31

4 najlepšie poviedky/novely, aké som kedy čítala a ešte k tomu v rámci jednej knihy! Tematicky je každá iná, no kvalitou sú všetky výborné. Neviem povedať, ktorá je najlepšia. Legendárny Shawshank je príbeh o veľkej nádeji, trpezlivosti a vytrvalosti, Nadaný žiak zase až mrazil svojou chladnokrvnou náturou. Telo mi prišlo po Nadanom žiakovi zo začiatku nudné, no ukázal sa z toho tiež nemej zaujímavý príbeh o kamarátstve. Dýchacia metóda o tehotnej žene s ťažkým osudom rozhodnutej priviesť dieťa na svet, nech sa deje čokoľvek. Čím ďalej mám pocit, že Kingove nehororové knihy sú oveľa lepšie ako tie klasické strašidelné diela. Táto kniha obsahuje 4 klenoty, ktoré určite zaujmú aj nie-vyznávačov-hororu. A v poličke Kingovho verného čitateľa rohodne nemôže chýbať. :-)