Lásky sa už nebojím

Meredith Duranová

SVK Slovensky Slovenský spisovateľ2014/01

Kniha: Lásky sa už nebojím - Meredith Duranová
Katalógové číslo: 221667 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Lásky sa už nebojím

Fascinujúca historická romanca nabitá emóciami a zmyselnými erotickými scénami. Bystrá a pôvabná Mina Mastersová má všetko - mladosť, krásu, šarm i množstvo ctiteľov. Jediné, čo jej chýba, je nezávislosť a sloboda. Keď sa v meste zjaví tajomný a nebezpečne krásny Phin Granville, rozhodne sa ho využiť, aby sa zbavila neodbytného nápadníka a odvrátila hrozbu vynúteného manželstva. Ibaže muž, z ktorého si plánovala urobiť záchrancu, je v skutočnosti britský špión a o žiadne city ani záväzky nestojí...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
221667
Názov
Lásky sa už nebojím
EAN/ISBN
9788022017657
Autor
Meredith Duranová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/01
Rozsah
280
Rozmer
130×200
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
2.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
100.0%
(1)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kapi 2 z 5
17.02.2016 14:33:57

Vážne netuším prečo má autorka na svojich knihách tak vysoké hodnotenia. No v každom prípade táto kniha bola lepšia než jej predchodkyňa Vášnivý dotyk. Autorka si u mňa mierne poopravila renomé :o) Lenže aj tak to budú len 2 hviezdičky. Neviem presne vyjadriť kde je vlastne chyba. Nakoľko postavy sú zaujímavé a čo musím pochváliť je vykreslenie ich vnútra. Snáď prvá kniha, kde je hlavný hrdina zmietaný výčitkami svedomia po tom čo urobil pre svoju vlasť a nie je patrioticky nadšený len preto, že to bola služba vlasti. Príbeh je pekný a jeho veľkou súčasťou je šteklivá erotika čo mu pridáva na atraktívnosti. Toľko k pozitívam. Čo knihe vyčítam je neuveriteľná rozvláčnosť. Rozhovory, hádky, opisy scén, vnútorných pocitov...to všetko je rozpitvané na toľkých riadkoch až to človeka nudí. Prosto iné knihy hltám rýchlosťou blesku, ale pri tejto som si bolestivo uvedomovala každý nudný riadok. Hviezdičku navyše autorka dostáva za vtipný záver. A len tak mimochodom by som sa celkom rada dozvedela s kým nakoniec skončila Harriet :o)