Daňové a odvodové tipy

Jozef Mihál

TREND represent2009

Kniha: Daňové a odvodové tipy - Jozef Mihál
Katalógové číslo: 214361 viac »
4,88

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Daňové a odvodové tipy

Kniha je nabitá informáciami týkajúcimi sa dane z príjmov fyzických osôb, sociálneho a zdravotného poistenia. Ak ste mali príjmy v zahraničí, ak ste študent alebo dôchodca, v knihe nájdete cenné rady ako máte postupovať pri podávaní daňového priznania. Na rozsiahlom priestore je vysvetlené, čo je to tzv. zamestnanecká prémia. Nezabudlo sa ani na tipy pre ročné zúčtovanie poistného na zdravotné poistenie. Mladým mamičkám sú venované rady ako získať čo najvyššie materské. Dane a hlavne odvody na Slovensku sú stále pomerne vysoké. Kniha ukazuje cesty ako je možné platiť čo najnižšie dane a odvody v súlade s platnými zákonmi. Kniha je doplnená množstvom príkladov na lepšie pochopenie zložitej problematiky daní a odvodov. Autor je skúseným a rešpektovaným odborníkom v danej oblasti.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
214361
Názov
Daňové a odvodové tipy
EAN/ISBN
9788089357048
Forma
Brožovaná
Autor
Jozef Mihál
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009
Rozsah
146
Rozmer
150×210
Hmotnosť
0,21
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Daňové a odvodové tipy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.