Mléka - homeopatická materia medica s repertoriem

Kniha: Mléka - homeopatická materia medica s repertoriem
Katalógové číslo: 212424 viac »
78,30

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Mléka - homeopatická materia medica s repertoriem

Obsáhlá publikace australské autorky a profesionální homeopatky zahrnuje všechny současné poznatky o homeopatickém působení mléka. Údaje čerpá z mnoha provingů jiných autorů, ze svých vlastních, z publikovaných klinických zkušeností a z vlastní dlouholeté praxe. Celkem obsahuje podrobný obraz dvaceti mlék, mezi jinými Lac Humanum (tento lék považuje za velmi často vhodný), Lac Delphinum, Lac Llama, Lac Maternum, Lac Equinum, Lac Leoninum, Lac Orystolagus, Lac Phoca, Lac Macropi, Lac Sullinum... ad. Značná část z těchto léků nebyla dosud v jiné homeopatické materii medice popsána. Více než polovinu publikace tvoří repertorium mlék, rozdělené přehledně podle kapitol, kde vedle tradičního dělení podle anatomie (Hlava,Zuby) nebo homeopatických kategorií (Generálie, Mysl) najdeme i kapitoly Miasmata, Témata, Sklony... "Tato kniha je nejobsažnějším dílem o mlékách. Pomůže nejen těm, kteří provádějí výzkum mlék, ale učiní hlednání správného léku, u těch případů, kde je mléko k úvaze, mnohem snazším. Je to práce, kterou z celého srdce doporučuji." Roger van Zandvoort
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
212424
Názov
Mléka - homeopatická materia medica s repertoriem
EAN/ISBN
9788086936390
Forma
Pevná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
823
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Mléka - homeopatická materia medica s repertoriem zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.