Pride and Prejudice/Pýcha a předsudek

Kniha: Pride and Prejudice/Pýcha a předsudek - Jane Austenová
Katalógové číslo: 210559 viac »
Ušetríte až 2,04 € z bežnej ceny 12,60
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,56
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Pride and Prejudice/Pýcha a předsudek

When Elizabeth Bennet first meets eligible bachelor Mr Darcy, she finds him proud and aloof. He also seems indifferent to her, despite her good looks and vivacious wit. And when she discovers that Darcy has involved himself in the troubled relationship between his friend Bingley and her beloved sister Jane, Elizabeth is determined to dislike him more than ever. As misunderstandings grow, scandal breaks out and romance blossoms. Both Elizabeth and Darcy come to understand the folly of their prejudices and learn that first impressions may not always be reliable.

Když se Elizabeth Bennetová poprvé setká s panem Darcym, starým mládencem a zároveň výhodnou partií, zdá se jí nafoukaný a odtažitý. A také lhostejný k její osobě, přestože je Elizabeth hezká, temperamentní a bystrá. Když Elizabeth navíc zjistí, že se Darcy zapletl do komplikovaného vztahu svého přítele Bingleyho a její milované sestry Jane, její antipatie vůči němu jen vzrostou. Dochází k řadě nedorozumění a vypukne skandál, ale přitom také rozkvete láska. Elizabeth i Darcy pochopí pošetilost svých předsudků a poučí se, že první dojem nemusí být vždycky ten správný.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
210559
Názov
Pride and Prejudice/Pýcha a předsudek
EAN/ISBN
9788072408719
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Jane Austenová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/11
Rozsah
224
Rozmer
130×198 mm
Hmotnosť
0,22
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pride and Prejudice/Pýcha a předsudek zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.