Mám tvoje číslo

Sophie Kinsella

SVK Slovensky Príroda2013/10

Kniha: Mám tvoje číslo - Sophie Kinsella
Katalógové číslo: 209614 viac »
10,57

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Mám tvoje číslo

Stačilo niekoľko pohárov šampanského s kamarátkami a Poppy sa život otočil hore nohami. Stratila svoj zásnubný prsteň. Jedinú vec na svete, na ktorú mala dať pozor. V Magnusovej rodine ho dedí už tretia generácia. A stratila ho práve v deň, keď sa jeho rodičia vracajú zo Spojených štátov. To však nie je všetko, v panike stratila aj mobil. Keď v odpadkovom koši zbadala opustený telefón, zdalo sa jej to ako zásah osudu... Čo našla, patrí predsa jej! No majiteľ mobilu, obchodník Sam Roxton, má iný názor. Chce, aby mu Poppy mobil vrátila a nie je nadšený, že mu číta správy a vŕta sa mu v súkromí. Môže to byť ešte komplikovanejšie?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
209614
Názov
Mám tvoje číslo
EAN/ISBN
9788007022416
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Sophie Kinsella
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/10
Rozsah
360
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
0,43
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(4)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Alexandra 5 z 5
24.11.2013 17:32:05

Neviem, čo to má Sophie s menami, ale vo väčšine prípadov sa mi nepáčia - Becky, Poppy, Lottie, Fliss... Ale to je len môj osobný postoj, netriafa sa mi do vkusu. Inak je hlavná hrdinka Poppy taká typická ženská postava Sophie Kinsella, každý problém dokáže svojimi klamstvami nafúknuť do obrovských rozmerov, aj keď by proste stačilo hneď priznať, čo sa stalo. Ale to by asi potom nevznikali také fajn knihy. Musím však uznať, že oproti ostatným knižným hrdinkám má Poppy trochu viac zdravého rozumu ako obyčajne a držala som jej palce, aby všetko dobre dopadlo. Čo samozrejme dopadlo (no surprise there), ale niekoľkokrát som sa divila, akým smerom sa kniha uberá, autorka ma dokázala prekvapiť. Veľmi sa mi páčil aj vývoj postáv, nestáli na mieste a pod vplyvom udalostí sa menili. Ale nechápem, prečo musí byť slovenská obálka taká hrozná, originálne obálky sú krásne, táto knihu vôbec nevystihuje a skôr by ma od kúpy odradila.


luciam 5 z 5
23.07.2014 13:34:35

super kniha prijemne a zabavne citanie


Katka 5 z 5
26.11.2016 13:29:00

Túto knížku som si nechala poctivo odložiť v knižnici, pretože po nie práve optimistickom čítaní Strateného dievčaťa od Flynnovej, bol najvyšší čas prečistiť vzduch. Kniha je písaná, ako sú pri Kinselle mnohí zvyknutí, veľmi jednoduchým jazykom - číta sa naozaj dobre a rýchlo a polovica knihy mi ubehla pred očami ani neviem kedy. Ďalšia "duchovná dcéra" Sophie Kinselly - Poppy Wyattová, sympatická mladá žena, tragikomická postava ocitajúca sa v situáciach, nad ktorými by nejeden zaplakal (a veru že samotná Poppy nie je výnimkou). Čítať knihy tejto autorky je ako keď si na popraskané pery nanesiete balzam. Alebo ako keď si po veľmi dlhom a chladnom dni doprajete horúci penový kúpeľ. Je to tak liečivé! Pri Poppy si zrazu neprídete ako tí najväčší blázni na svete - nie preto, že by ste boli škodoradostní, ale preto, lebo vám ukáže, že nie ste sami. Haha, nad trapasmi, ktoré sa mi udiali za uplynulí týždeň som sa len zasmiala, i keď predtým som sčervenela ako repa. Sophie Kinsella vám pomôže "preniesť sa cez to" - a ma na to, aspoň mnou osvedčené metódy :) Bezpečne s ňou prejdete cez ťažšie obdobia, ktoré možno zažívate, či cez chladné, chmúrne jesenné dni a výkyvy nálad s tým súvisiace. Kniha ponúka romantiku a zopár emotívnych scén, pri ktorých mi prebehli zimomriavky po pokožke. Niekoľko jednoduchých príjemných myšlienok a humor, pre ktorý som siahla práve po knihe tejto autorky. V konečnom dôsledku - Poppy mi pripomenula ako veľmi je humor pre prežitie dôležitý. Pomôže vám udržať si nadhľad a hlavne sa so všetkého nezblázniť! :)


maja 5 z 5
30.01.2017 14:18:49

Veľmi som sa pobavila na tejto knihe, oddychovka