Mafiáni - Krvavé príbehy: Zúčtovanie

Gustáv Murín

SVK Slovensky Marenčin PT2013/11

Kniha: Mafiáni - Krvavé príbehy: Zúčtovanie - Gustáv Murín
Katalógové číslo: 209063 viac »
9,27

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Mafiáni - Krvavé príbehy: Zúčtovanie

Príbehy o dnes už legendárnych postavách bratislavského podsvetia 90. rokov minulého storočia plné nových faktov a detailov. Kto stál za násilnou smrťou Deáka, Čongrádiho, Sýkoru a Svobodu? Ako skončili tak dlho nedotknuteľné klany sýkoriek a takáčovcov, ktoré ovládali organizovaný zločin v hlavnom meste Slovenska takmer až do týchto dní? A je tu aj celkom nový príbeh gangu piťovcov od jeho vzniku až po ich dramatické zatknutie a súd. S odstupom dvoch desaťročí už môžeme dorozprávať pozoruhodnú sériu „hviezdnych“ kariér popredných bratislavských mafiánov 90-tych rokov. A opísať vzostup i pád, dúfajme, že posledného gangu mladých mužov, ktorí sa tu ku šťastiu prebíjali päsťami i nožmi. Nové svedectvá, rozsudky, tragické konce. Donedávna nejasné sa stáva samozrejmým, ako sa po rokoch rozhovorili noví utajení svedkovia, či pamätníci. Príslovečné Božie mlyny konečne domleli aj toto hrubé zrno krvi, bolesti a zločinu?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
209063
Názov
Mafiáni - Krvavé príbehy: Zúčtovanie
EAN/ISBN
9788081143069
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Gustáv Murín
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/11
Rozsah
256
Rozmer
130×200 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
28%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Mafiáni - Krvavé príbehy: Zúčtovanie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.