Učiteľova dcéra

Kniha: Učiteľova dcéra - Julie Klassenová
Katalógové číslo: 202906 viac »
11,11

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Učiteľova dcéra

Emma Smallwoodová chce pomôcť svojmu otcovi, súkromnému učiteľovi, vyriešiť finančné ťažkosti, preto s ním odchádza do sídla baroneta Gilesa Westona a jeho štyroch synov.

Pár dní po ich príchode sa začnú diať divné veci: kto je tou záhadnou osobou, ktorú Emma počuje hrať v noci na klavíri, hoci je hudobný salón prázdny? A kto sa vkráda do jej izby a necháva za sebou zvláštne odkazy? Baronetovi starší synovia, Phillip a Henry, zápasia s vlastnými problémami a tajomstvami. Knihomoľku Emmu si zo školských čias pamätajú obaja, ale jedného z nich začne teraz nečakane priťahovať... Keď sa situácia vyostrí, dokáže Emma prísť na to, ktorému z bratov dôverovať a ktorého podozrievať?

Kniha Učiteľova dcéra vás zavedie na juhozápadné pobrežie Anglicka, do Cornwallu – známeho častými stroskotaniami lodí a poverami – kde hrdinku čaká nebezpečenstvo, skúška viery a láska.

„Dobre prepracované postavy, nečakané zvraty a verné zobrazenie života na začiatku 19. storočia. Správna voľba pre milovníkov historických románov.“ – Library Journal

„Julie Klassenová priniesla ďalší vydarený ľúbostný román... Skvelá voľba pre fanúšikov kníh, v ktorých sa viera spája s tradíciou historických románov.“ – webový portál Booklist o Klassenovej predchádzajúcej knihe The Maid of Fairbourne Hall

Kniha obsahuje aj otázky na skupinovú diskusiu.

Julie Klassenová ma rada všetko, čo súvisí s Janou Eyrovou a Jane Austenovou. Po šestnástich rokoch práce vo vydavateľstve sa Julie dala na vlastnú spisovateľskú dráhu. Tri z jej kníh (The Maid of Fairbourne Hall, The Girl in the Gatehouse a The Silent Governess) získali ocenenie Christy Award za historický ľúbostný román. S manželom a dvomi synmi žije v St. Paul v štáte

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
202906
Názov
Učiteľova dcéra
EAN/ISBN
9788097144807
Forma
Brožovaná
Autor
Julie Klassenová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/09
Rozsah
402
Rozmer
135×210
Hmotnosť
0,44
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Edita 5 z 5
21.11.2013 20:42:26

Velmi zaujimave citanie kniha je tajomna vsetko sa dobre skonci doporucujem precitat


Mária
01.02.2014 18:19:43

Konečne súčasný historický román, ktorý nie je o opisovaní sexuálnych skúseností hlavných hrdinov. Bola som skepická, ale spoľahla som sa na popis knihy, ktorý nenaznačoval nič podobné, a tak som ju kúpila. Oplatilo sa. Oproti Austenovej aj Broneovej má Klassenoivá jednu výhodu - píše súčasným (alebo súčasnejším) jazykom, a tak sa číta oveľa plynulejšie. Príbeh je veľmi pekný, dokonca ma záver dojal, čo sa mi často nestáva :-) Odporúčam všetkým priaznivcom Jane Austenovej a sestier Bronteových, táto kniha naozaj nie sú vyhodené peniaze.


Eli
18.01.2015 13:29:33

Na knihu som sa celkom tešila a ostala som sklamaná. Pôsobila na mňa ako kópia Jany Eyrovej, aj keď autorka sa miestami snažila niečo zmeniť,ale tým len dej zbytočne naťahovala, to potom pôsobilo trochu nudne. Ako oddychové čítanie sa dá, ale nie sú to žiadne zázraky.


elinor 5 z 5
22.12.2016 11:16:24

Prvú knihu od spisovateľky som čítala Učiteľ tanca, bola nudná a zdĺhavá, dokonca sa mi nepodarilo prepracovať na koniec. Keď sa mi dostala do rúk Učiteľova dcéra, váhala som, či dať autorke šancu, avšak teraz neľutujem. Učiteľova dcéra bol fascinujúci príbeh plný tajomstiev, zvratov (aj keď mierne predvídateľných) a lásky. Kniha ma vtiahla do deja po pár stranách a nemohla som sa od nej odtrhnúť. Odporúčam všetkým, ktorí majú radi historické romány - určite neoľutujú túto voľbu!