Najslávnejšie záhady v dejinách

Bill Price

SVK Slovensky TRIO PUBLISHING2013/09

Kniha: Najslávnejšie záhady v dejinách - Bill Price
Katalógové číslo: 202439 viac »
13,24

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Najslávnejšie záhady v dejinách

Publikácia sa vydáva po stopách 50 nevyjasnených historických udalostí a príbehov v dávnej i nedávnej minulosti. Skúma temné miesta skutočných prípadov od smrti Tutanchamóna po zrútenie Air France 447, od zániku mayskej civilizácie po Priorstvo Sionu, od zvitkov od Mŕtveho mora po stratené nacistické zlato či atentát na J. F. Kennedyho, od vrážd Jacka Rozparovača po kauzu Butch Cassidy a Sundance Kid alebo útek z Alcatrazu. Očarení vyspelou vedou a technikou občas podliehame ilúzii, že vieme všetko. Svet je však plný temných zákutí a tajomstiev, nevyriešených záhad a príbehov, ktoré sa celé roky vzpierajú vysvetleniu. Rozlúštenie často odporuje akýmkoľvek rozumným úvahám. A to nás k týmto nedokončeným príbehom tak mocne priťahuje. Kniha sa pokúša vniesť do otvorených prípadov trocha svetla, hoci definitívne riešenia asi nikdy neodhalíme. Napokon, svet by bol isto nudný, ak by nám bolo všetko jasné...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
202439
Názov
Najslávnejšie záhady v dejinách
EAN/ISBN
9788089552498
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Bill Price
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/09
Rozsah
256
Rozmer
172×227 mm
Hmotnosť
0,72
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Najslávnejšie záhady v dejinách zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.