Neznámy vo svite mesiaca

Jude Deverauxová

SVK Slovensky IKAR2014

Kniha: Neznámy vo svite mesiaca - Jude Deverauxová
Katalógové číslo: 202339 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Neznámy vo svite mesiaca

Kim je nadšená, že životnou láskou jej drahej vysokoškolskej „sestry“ Jeccy sa stal jej bratanec Tristan. Kim si vybudovala úspešnú kariéru šperkárky, ale jej vlastné šťastie sa zdá byť rovnako vzdialené ako leto, keď sa ako malé dievčatko hrala s Travisom Merrittom. Ten prišiel so svojou mamou do Edileanu za záhadných okolností. Na sklonku nevinných prázdninových radostí sľúbil Kim, že sa jedného dňa vráti... a zmizol bez pozdravu na rozlúčku. Ošúchaná fotografia je Kiminou jedinou pamiatkou na šťastné chvíle, ktoré spolu pred rokmi prežili. Ale Travis, z ktorého vyrástol bohatý právnik z Manhattanu, sa nečakane vráti a jej život sa znovu obráti naruby. Spozná v ňom Kim chlapca, s ktorým kedysi prežila najšťastnejšie chvíle detstva? Voľné pokračovanie románu Ranný svit mesiaca z „mesačnej“ série od obľúbenej autorky pre ženy.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
202339
Názov
Neznámy vo svite mesiaca
EAN/ISBN
9788055137087
Autor
Jude Deverauxová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
248
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,35
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Neznámy vo svite mesiaca zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.