Scarlet

Měsíční kroniky 2

Marissa Meyer

CZE Česky Egmont2013/09

Kniha: Scarlet - Měsíční kroniky 2 - Marissa Meyer
Katalógové číslo: 201744 viac »
Ušetríte až 1,03 € z bežnej ceny 14,49
A navyše získate 13 vernostných bodov
Séria kníh: Měsíční kroniky
Měsíční kroniky
Titul je zaradený v tejto sérii
13,46
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Scarlet

Měsíční kroniky 2

Osmnáctiletá Scarlet Benoitová je přesvědčena, že se o sebe dokáže postarat sama. Nepotřebuje a ani nechce si nikoho pustit do života. Výjimkou je její babička Michelle, žena, která Scarlet naučila všechno, co umí: pilotovat raketu, oškubat kachnu, ignorovat názor většiny a udělat si svůj. Celých jedenáct let byla babička pro Scarlet jediným blízkým člověkem na světě.

Až do dne, kdy babičku unese jakýsi tajemný gang a Scarletin život se navždy změní. Jediný, kdo o tomto gangu něco ví, je Vlk, pouliční rváč, kterého Scarlet zná jen zběžně. Scarlet se nerada svěřuje cizím lidem, zvláště pokud jde o muže, ze kterých čpí potíže na sto honů. Jenže Vlkovu pomoc potřebuje, pokud chce najít únosce své babičky. A to ještě netuší, jakou roli hrála před lety její babička při záchraně princezny Selene, nebo kdo Vlk vlastně je a jaké jsou jeho skryté úmysly…

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
201744
Názov
Scarlet
Podnázov
Měsíční kroniky 2
EAN/ISBN
9788025225776
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Marissa Meyer
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/09
Rozsah
456
Rozmer
138×210 mm
Hmotnosť
0,48
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

jarka.f 5 z 5
13.04.2014 18:18:11

Scarlet druhý diel série mesačné kroniky pokračuje znova s príbehom Cinder. Ak ste príbeh čítali už dávnejšie autorka v hrubých obrysoch pripomenie čo sa stalo v predchádzajúcej časti. Tentoraz je druhou hlavnou postavou Scarlet. Po dvoch týždňoch po plese je Cinder vo väzení. Na druhom konci sveta vo Francúzsku žije Scarlet na malej farme a predáva zeleninu do barov. Jej babička zmizla a všetci si myslia, že sa zbláznila. A jednoducho z farmy odišla. Scarlet neverí, že sa to tak skutočne stalo. Chce pátrať na vlastnú päsť. Zatiaľ Cinder z väzenia utečie s do seba zahľadeným nafúkaným pajácom Thornom. Veľa rozumu nepobral. Sám seba nazýva kapitánom. Je však len obyčajným kadetom, ktorý ukradol americkú loď a neúspešne sa pokúsil o vzburu. Mydlo na umývanie bolo príliš drsné..... Autorka sa primerane venuje obom hlavným hrdinkám. Ako si to príbeh vyžaduje. Takže niekedy aj dve tri kapitoly sledujeme príbeh jednej z nich. Ako v prvej časti aj tu sa dej a postavy podobajú na rozprávku o červenej čiapočke. Trocha zmodernizovanej veď postavy žijú v ďalekej budúcnosti po štvrtej svetovej vojne. Každý má prenosnú obrazovku. Pomocníka androida. Kyborg sa považuje za podradnú bytosť. Namiesto očí má obrazovku. Namiesto živej ruky časť kovu. Aj niektoré časti mozgu má umelé. Samozrejme vo východnom spoločenstve hrozí vojna. Kráľovná Levana je rozzúrená a odhodlaná Cinder nájsť za každú cenu. Scarlet sa stretne s pouličným bitkárom vlkom. Kto je tento záhadný muž a prečo sa snaží s ňou zbližiť? Prečo si babička odstránila identyčip. Aké tajomstvo skrýva. Nuž tentoraz autorka príbeh neukončila. Takže sa máme na čo tešiť v ďalšej časti, ktorá zatiaľ v českom jazyku nevyšla. V U.S.A vyšla 4. Februára 2014 pod názvom Cress.