Kandidát: Denníky z odpočúvania

Hlavu štátu NEvolíte vy

Maroš Hečko Michal Havran

SVK Slovensky IKAR2013/09

Kniha: Kandidát: Denníky z odpočúvania - Hlavu štátu NEvolíte vy - Maroš Hečko, Michal Havran
Katalógové číslo: 201023 viac »
8,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kandidát: Denníky z odpočúvania

Hlavu štátu NEvolíte vy

Predstavte si, že sa na svet pozeráte iba ušami. A počujete úplne všetko. Dej románu Kandidát sa odohráva počas prezidentskej kampane pred nekonkrétnymi prezidentskými voľbami v jednej konkrétnej krajine. Hlavný hrdina sa živí odpočúvaním a písaním denníkov. Netuší, pre koho pracuje. Sleduje a odpočúva biskupa Jozefa, šialeného majiteľa reklamnej agentúry Adama Lamberta a nevýrazného prezidentského kandidáta s írečitým menom Potôň. Nadšenie z novej zákazky však vystrieda znechutenie z manipulačných hier vplyvných ľudí. Kandidát je politická fraška, smutno-smiešne zobrazenie toho, čo sa v tejto malej krajine udialo, deje a veľmi ľahko udiať môže. Knižné vydanie Kandidáta sa stalo podkladom pre rovnomenné filmové spracovanie v réžii Jonáša Karáska.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
201023
Názov
Kandidát: Denníky z odpočúvania
Podnázov
Hlavu štátu NEvolíte vy
EAN/ISBN
9788055137001
Forma
Viazaná
Autor
Maroš Hečko, Michal Havran
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/09
Rozsah
256
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Keď skončím prácu na zákazke, odídem do zahrani¬čia. Potrebujem niekoľko mesiacov odpočinku. Spočiat¬ku sa mi to páčilo, sledovanie a Veľká hra ma vytrhávali z letargie, mal som pocit, že žijem diskrétne niečo veľmi dôležité. Fascinovalo ma byť pri ľuďoch, ktorí rozhodujú o tom, ako skutočne vyzerá náš svet. Som však už unavený a zaspávam neskoro, často sa prebúdzam, prenasledu¬jú ma duchovia neviditeľných zadávateľov, ožité terče, budúci mŕtvi. Začal som piť veľa čaju, vrátil som sa k ci¬garetám, na noc si dávam válium, ráno sa zobúdzam rozbitý. Predstava, že by som žil s niekým, kto by chcel, aby sme išli nakúpiť, prejsť sa do Horského parku alebo aby sme zašli na SuperStar, lebo od kamošky dostala dva lístky, ma desí. Moja práca, rovnako ako zranenia šoféra auta, ktorý vojde pod vlak, nie sú zlučiteľné so životom.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Mišo 5 z 5
29.11.2013 08:08:34

super, len miestami nudnejsie.