Pokrevní pouta 3: Indigové kouzlo

Richelle Mead

CZE Česky DOMINO2013/09

Kniha: Pokrevní pouta 3: Indigové kouzlo - Richelle Mead
Katalógové číslo: 200368 viac »
Pokrevní pouta
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pokrevní pouta 3: Indigové kouzlo

Povinnost je jedna věc. A láska druhá. Co když ale jdou proti sobe?
Mladá alchymistka Sydney chrání královninu sestru Jill před zabijáky a spolu s ostatními přáteli v utajení studuje na elitní škole v Palm Springs.

Není to ale zdaleka vše, čím se její mysl zaobírá: nedokáže v sobě potlačit city k Adrianovi. Ví sice, že je naprosto nepřípustné, aby jakožto člověk chodila s vampýrem, ale copak si může v něčem takovém poručit? Zároveň Sydney pátrá po zběhlém alchymistovi Marcusi Finchovi, který zřejmě střeží veliké tajemství indigového kouzla. A možná má i informace o tom, že alchymisté Sydney celý život lhali a jen ji využívali…

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
200368
Názov
Pokrevní pouta 3: Indigové kouzlo
EAN/ISBN
9788073039042
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Richelle Mead
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/09
Rozsah
300
Rozmer
140×220 mm
Hmotnosť
0,33
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

JaneS 5 z 5
26.11.2013 17:50:38

Komentrár je označený ako spoiler, ale chcem ho zobraziť

Monika
03.12.2013 18:15:40

Kniha sa mi velmi pacila, celu seriu povazujem za moje najoblubenejsie knuhy.Uz sa neviem dockat pokracovania.


Lyn_von_Nightlight 5 z 5
10.02.2014 17:26:18

Ďalšie skvelé pokračovanie, ktorého som sa po napínavej dvojke nevedela dočkať. Richelle vytvára skutočné postavy, ktoré vám zmenia život a nedokážete na ne prestať myslieť. Nutne potrebujete čo najskôr zistiť, ako to s nimi dopadne a či sa im nič nestane. Aj keď viete, že pravdepodobne sa vyskytne v sérii niekoľko momentov, ktoré vám zlomia srdce a vy sa rozpadnete na tisíc kúskov. Niekedy to kvôli tým šťastným a nádherným okamihom stojí za to. Richelle vie v človeku vyvolať rovnako smutné aj veselé emócie, za čo je asi väčšina nás chudákov závislá na jej písaní a hlce všetko, čo spod jej pera vylezie. V The Indigo Spell ma prekvapilo, ako veľmi sa Sydney posunula dopredu. Tu vidieť, že na nás z veľkej časti vplývajú ľudia, s ktorými žijeme, a prostredie. Sydney bývala pod prísnym dohľadom Alchymistov a jej otca, ktorý jej nedovolil ani na moment spochybniť, čo robili. Neistotu v nej vyvolala až Rose s Dimitrim. Rozmýšľala som, kde sa to všetko začalo a teraz môžem s istotou povedať, že to nebolo v Bloodlines, ale dávno predtým. Sydney sa pozerala na upírov očami Alchymistov, no nikdy nedostala šancu vytvoriť si o nich vlastný názor. Vzťah medzi Sydney a Adrianom je veľmi krehký, no zato nádherný. Stojí za to sledovať, ako sa postupne mení a vyvíja na niečo hlbšie a nezabudnuteľné. Vrelo odporúčam! Ak ste ešte knihu nečítali, je načase to napraviť.