Jdi za svým srdcem

Barbara Cartland

CZE Česky BARONET2013/10

Kniha: Jdi za svým srdcem - Barbara Cartland
Katalógové číslo: 199597 viac »
3,66

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jdi za svým srdcem

Když se slečna Draycottová rozhodne sáhnout si na život poté, co odhalí zradu muže, jemuž dala své srdce, její přítelkyně Rosina Clarendonová přísahá, že se pomstí. Rozhodne se, že ona sama nebude důvěřovat žádnému muži - včetně sira Johna Crosbyho, člena parlamentu, jehož tajně miluje už od dětství.
Když o něco později Rosina vstoupí mezi londýnskou smetánku, ocitne se ve víru společenských událostí. Její otec, sir Elroy Clarendon, by se mohl stát ministrem příští vlády - pokud ovšem jeho strana vyhraje volby, které se kvapem blíží.

Rosinina nová přítelkyně, lady Doreen, dcera hraběte z Blakemore, se dívce svěří, že má tajného ctitele. K Rosininu zděšení se ovšem ukáže, že onen tajemný muž není nikdo jiný než Arthur Woodward, muž, jehož zrada zlomila srdce slečně Draycottové.

Rosina se rozhodne Woodwardovi postavit - vlastní totiž dopisy, jež jeho zradu odhalují. Sir John se nejprve rozhodne ji od tohoto záměru odradit, když ho však dívka neuposlechne, začne ji chránit. Podaří se mladému páru zachránit lady Doreen a zabránit dalším zradám a úkladům, které má Woodward v plánu?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
199597
Názov
Jdi za svým srdcem
EAN/ISBN
9788073847593
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Barbara Cartland
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/10
Rozsah
152
Rozmer
120×195 mm
Hmotnosť
0,24
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Jdi za svým srdcem zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.