Rázcestia

William Paul Young

SVK Slovensky TATRAN2013/06

Kniha: Rázcestia - William Paul Young
Katalógové číslo: 199164 viac »
2,89

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Rázcestia

Wm. Paul Young upútal pozornosť sveta svojím novým pohľadom na kresťanstvo v knihe Chatrč, z ktorej sa predalo viac ako 18 miliónov výtlačkov. Jeho novátorstvo spočíva najmä v tom, že sa odvážil zobraziť Ježiša ako literárnu postavu a vrátiť sa ku koreňom kresťanskej viery. Po troch rokoch prichádza s novým bestsellerom Rázcestia, ktorý zobrazuje dnešnú schizofrenickú dobu naplnenú honbou za mastnými ziskami. Autor nás popritom v príbehu zavedie do súkromného sveta Tonyho Spencera s takým neuveriteľným citom, aký sa zrodí len po vlastnej bolestnej skúsenosti.

Tony je bystrý a bohatý podnikateľ, ktorý zruinoval toľko priateľských a rodinných vzťahov, až sám začína trpieť paranojou. Zabarikádovaný vo svojom súkromnom úkryte zisťuje, že okrem mŕtvych rodičov a Ježiša mu nezostal jediný blízky človek. Po nečakanej mozgovej príhode upadne do kómy a leží v nemocnici na jednotke intenzívnej starostlivosti. Vtedy jeho myseľ opustí telo a blúdi po svete,, ktorý je odrazom jeho vlastného zničeného vnútra. A ocitá sa v ošarpanej a nehostinnej krajine, kde sa stretáva s ľuďmi, o ktorým predtým pochyboval – s Duchom Svätým a Ježišom, ktorý mu dáva obrovskú moc – podľa vlastnej úvahy môže uzdraviť jedného človeka. Ježiš takto prinúti Tonyho, aby sa vcítil do života iných ľudí, chápal ich radosť, starosti a láskavú pomoc, vlastnosti, ktoré on už dávno vytesnil zo svojej duše.Rázcestia je ďaľšie Youngovo dielo, ktoré nám hovorí o vždyprítomnej láske Boha.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
199164
Názov
Rázcestia
EAN/ISBN
9788022206488
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
William Paul Young
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/06
Rozsah
232
Rozmer
147×222 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Clau
16.06.2013 15:47:07

william paul young je autor, ktorého svet prijíma s otvorenou náručou, lebo jeho knihy otvárajú oči a srdcia a dávajú nádej. svetová literatúra, ktorá konečne hovorí otvorene a vracia sa ku skutočnému kresťanstvu, v ktorom je prítomná svätá trojica: otec, syn a duch svätý. lebo katolícka viera a cirkev na to posledné akosi zabúda a nie je až tak úzko s ním spätá... ak bude aj táto kniha aspoň spolovice taká dobrá ako jeho prvotina Chatrč, budem nadmieru spokojná :) dočítania knihomoli ;)


Mišo 5 z 5
29.11.2013 08:11:59

superrrrrrrr