Gwind: Nezabiješ?

Kniha: Gwind: Nezabiješ? - Lívia Hlavačková
Katalógové číslo: 198889 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Gwind: Nezabiješ?

Pre vysokoškoláčku Annu je vražda čosi nepredstaviteľné. Keď sa však náhle objaví vo zvláštnom svete a zajmú ju nájomní vrahovia, zabíjanie je odrazu neželanou súčasťou jej života. Ak chce prežiť, musí zabudnúť na mnohé z toho, čomu dovtedy verila. Odhaľuje život, city a motiváciu vrahov. Spoznáva miesto, v ktorom vládne mágia, dvorské intrigy a neľútostné boje. Aj Anna berie do ruky zbraň, hoci si nedokáže predstaviť, že by niekoho zabila. Lenže krvavý svet okolo nej jej nedáva veľmi na výber. Anna zisťuje, že jej vlastné hranice ležia úplne inde, než si kedysi myslela. Román z pera slovenskej autorky vás vtiahne do krutého temna Spoločenstva vrahov. Ak padnete do ich rúk, každé rozhodnutie je voľba smrti. No aj táto minca má svoj rub...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
198889
Názov
Gwind: Nezabiješ?
EAN/ISBN
9788055136103
Autor
Lívia Hlavačková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,40
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
2.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
100.0%
(1)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Veronika 2 z 5
29.10.2013 00:15:56

Dalo by sa napísať, že po tejto knihe môže siahnuť takmer každý, ale pravda je trošku iná. Gwind: Nezabiješ? si skôr užije romanticky naladená čitateľská duša, ktorá dokáže odpustiť štylistické a vo výstavbe deja aj málo logické (až nelogické) prehrešky, ako aj submisívnu a neustále uplakanú hlavnú hrdinku. Milovník fantastiky by nemal od knihy očakávať veľa a ak má rád kvalitu, skôr by mal investovať do niečoho „známeho“ – „overeného“, inak riskuje menšiu čitateľskú traumu. Ale! Fanúšičky YA literatúry si v tejto románovej prvotine od Lívii Hlavačkovej určite nájdu to svoje „orechové“, takže v tomto smere by som neváhala knihu aj odporúčať :).


Maja
31.10.2013 08:59:56

Tento román po prečítaní, môžem každému odporučiť. Je naozaj písaný rukou autorky,ktorá je milovníčkou fentesy. Románová prvotina autorky je podložená úspechmi v súťažiach vo fentesy poviedkach a ohodnotená cenami:1. miesto najlepšie fentesy ČR.a SR .víťazný meč. 3. cena - cena fentesy Karla Čapka, 1. miesto cena fentesy na Slovensku. Z obsahu tohoto románu to priam vyžaruje,od prvej stránky čítania až po koniec. Nemám pocit, že tento román má romanticky nádych, nikde som ho totiž nenašla, je to skôr o snahu prispôsobiť sa so svetom v ktorom sa náhle ocitla ,nevediac prečo, snaží sa z neho dostať , nevediac ako, neplače ale má strach! Chce sa z neho dostať a snaží sa prispôsobiť. Pocity strachu hrdinky Gwind sú skvelo opísané. Príbeh hrdinky čitateľa vnesie do deja tak, že si ani neuvedomíte, že ste knihu dočítali. Chce to pokračovanie! Mám pocit, že je to iba začiatok príbehu. Vrelo doporučujem a túžobne čakám na dalšie pokračovanie. hodnotím na 5 .kladných hviezdičiek.