Mrazivý závan

Kniha: Mrazivý závan - Sandra Brownová
Katalógové číslo: 198523 viac »
9,38

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Mrazivý závan

Vo svojom strhujúcom trileri dvíha Sandra Brownová napätie do zarážajúcich výšok. Z ospalého podhorského mestečka Cleary v Severnej Karolíne zmizne päť žien a na miestach, kde ich ľudia videli naposledy, sa vždy nájde modrá stuha. Do mestečka sa vracia Lilly Martinová a chce dokončiť predaj chaty. Keď však autom dostane šmyk a zrazí neznámeho Bena Tierneyho, ktorý jej z lesa skočí pod kolesá, nemajú inú možnosť, len prečkať prudkú víchricu v chate. Čas v ich nedobrovoľnom väzení plynie veľmi pomaly a Lilly si uvedomuje, že život jej väčšmi ohrozuje neznámy spoločník než snehová kalamita. Z anglického originálu Chill Factor (Simon & Schuster, Inc., New York, 2005) preložil Alojz Keníž.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
198523
Názov
Mrazivý závan
EAN/ISBN
9788055135915
Autor
Sandra Brownová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
392
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 5 z 5
05.11.2013 17:57:37

Kniha, v ktorej je všetko. Napätie, tajomstvá, zákernosti aj nekalé praktiky, smrť aj smelé opisy erotických scén, príbehy a osudy mnohých ľudí v rôznych profesiách opísané naozaj majstrovsky. A do toho všetkého aj zúriaca príroda, ktorá skomplikuje všetko ešte viac. V malom mestečku je toho naozaj veľa. Toho čo je vidno, ale ešte viac toho, čo vidno nie je. Zápletka od začiatku až do konca a keď si už čitateľ myslí, že má v príbehu jasno - po ďalších riadkoch zistí, že je na omyle a vlastne na začiatku. Prečítala som ju za dva dni a musím povedať, že sa mi už dávno nečítala kniha tak dobre, ľahko. Možno ten dej sa bude zdať niekomu trošku lacný - ale je to napísané naozaj fantastickým spôsobom. V knihe nie je oddychové miesto. Odporúčam pre ženy ako vianočný darček.