Kto je Mara Dyerová?

2. časť

Michelle Hodkin

SVK Slovensky SLOVART2013/12

Kniha: Kto je Mara Dyerová? - 2. časť - Michelle Hodkin
Katalógové číslo: 197850 viac »
Séria kníh: Mara Dyer
Mara Dyer
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kto je Mara Dyerová?

2. časť

Mara Dyerová uverila, že môže utiecť pred svojou minulosťou.

Nemôže.

Myslela si, že všetky jej problémy jú len v jej hlave.

Mýli sa.

Nedokáže si predstaviť, že po všetkom, čím si prešla, by chclapec, ktorého miluje, mohol mať tajomstvo....

 

Paranormálny román. Mara Dyerová vie, že sa nezbláznila. Dokáže zabíjať svojou mysľou a Noah zasa tou svojou liečiť. Mara vie aj to, že Jude nie je len halucinácia. Nedarí sa jej však presvedčiť rodičov a lekárov, že nepotrebuje psychiatra ani hospitalizáciu. Jediný, kto jej naozaj verí, je Noah. Mara má však oňho strach, je preňho nebezpečná – pri ich prvom bozku ho totiž takmer zabila. Spoločne však pátrajú po tom, ako Jude prežil zrútenie inštitútu na Rhode Islande a prečo vie o Mariných schopnostiach viac než ona sama... Druhé pokračovanie knihy Čo sa stalo Mare Dyerovej?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
197850
Názov
Kto je Mara Dyerová?
Podnázov
2. časť
EAN/ISBN
9788055608136
Forma
Tvrdá, bez prebalu
Autor
Michelle Hodkin
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/12
Rozsah
456
Rozmer
12,5 × 21 cm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.8 z 5.0
5
125.0%
(4)
4
500.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

nicoll_a 5 z 5
30.12.2013 18:04:14

Proste waw. Neviem, ani čo mám k tomu napísať, taká som z toho zmagorená... A ten koniec? Cliffhanger jak sa patrí :D Už v dávno som v žiadnej sérii nebola taká zvedavá, o čom tam vlastne beží ako tu... Prudko som zvedavá, čo sa z toho nakoniec vyvŕbi :)


Zita 5 z 5
03.01.2014 00:35:25

Perfektná kniha plná zvratov. Bežne ak čítam nejakú knihu, tak čím som bližšie ku koncu, tým viac zodpovedaných otázok mám... tu NIE! V tejto knihe ste si neni istý už ničím, chvíľu si budete myslieť že šialená je Mara, potom niekto iný a nakoniec vy sami. Naozaj skvelá kniha,pre mňa aj určite lepšia ako jednička:)


Lyn_von_Nightlight 4 z 5
05.02.2014 16:42:35

Mara Deyrová je relatívne jedna z tých lepších YA kníh. Na môj vkus sa začiatok trochu rozbiehal a tento diel sa mi páčil o niečo menej ako prvý, no stále som sa vedela skvele vžiť do deja a charakterov. Všetky tie záhady, ktoré sa ale Mare diali, mi už pripadali trochu pritiahnuté za vlasy. Bolo mi povedané, že je tento diel ešte akčnejší a tajomnejší, ale nemala som taký pocit. Osobnosť Mary sa od začiatku vyvinula a už mi nepripadala ako zlomená troska. Oveľa lepšie zvládala svojou situáciu a čelila všetkým prekážkam s väčším odhodlaním. Noah sa mi zdal trochu čudný a občas sa správal podľa mňa dosť nelogicky. Len teraz neviem, či tým chcela autorka dosiahnuť "efekt predvídateľnosti", alebo jej proste prišlo zaujímavé robiť si s jeho postavou, čo sa jej zachcelo. No ku koncu sa všetko poriadne rozhýbalo. Napriek menším chybičkám krásy sa veľmi teším na pokračovanie.


methylene.bleu 5 z 5
13.03.2014 18:25:00

Prvá časť ma veľmi bavila, ale druhá bola ešte viac dramatická, napínavá a romantická. Táto kniha splnila všetky moje očakávania. Myslím si, že má všetko čo sa od poriadnej young adult čaká a dokonca bola veľmi originálna a nepredvídateľná. V tomto dieli sa skutočne niečo vysvetlilo ale vzniklo o to viac nových otázok. Takisto sa upevnil vzťah Mary a Noaha, ktorý mi príde veľmi komplikovaný a nie celkom mu rozumiem. Napriek tomu je silný a prekonáva niekedy až smrteľné prekážky. Táto séria si určite zaslúži vašu pozornosť a ja ju môžem len odporučiť :) Nemôžem sa dočkať ďalšieho dielu!


Erika 5 z 5
14.11.2014 20:12:33

Prosím vás neviete mi povedať kedy má vyjsť preklad 3. časti? Čakám na ňu už skoro rok. :/