Ako si neskaziť život

Jarmila Repovská

SVK Slovensky Koruna2013/04

Kniha: Ako si neskaziť život - Jarmila Repovská
Katalógové číslo: 196696 viac »
3,76

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ako si neskaziť život

Vyštudovaná psychologička a novinárka Mila Meisterová sa zúčastní večierka, kde sa v kruhu hostí zmieni o svojom úmysle napísať knihu pre ženy, ktorá by mala byť o tom, ako si kvôli chlapom nekaziť život. A hlavne, ako už nikdy žiadnemu nenaletieť. Krátko na to dostane záhadnú poštu. Vo veľkej obálke nájde príbeh neznámej ženy, ktorá opisuje svoj vzťah k istému mužovi a jeho správanie k nej. Pri čítaní tohto príbehu sa samotnej Mile začne vynárať na povrch jej vlastný, podobný príbeh, ktorý prežila. Keďže ju neznáma prosí o rady a súhlasí s tým, aby Mila na základe jej príbehu napísala spomínanú knihu, novinárka neváha a začne písať.

Obom – Mile Meisterovej aj neznámej – sa natískajú či natískali rovnaké otázky: Miluje ma muž, ktorému prejavujem svoju náklonnosť? Je správne, že som sa zblížila s niekým, kto mi spôsobuje zármutok? Prečo si vyberám stále ten istý typ, hoci som sa v takom už sklamala? V čom je pes zakopaný, kde robím chybu? Alebo je to celé o niečom inom? Ako spoznať, či to, čo je medzi ním a mnou, je vzťah?

To sú otázky, ktorým sa asi nevyhne žiadna žena, ak je vo vzťahu, ktorý ju nenapĺňa podľa predstáv. Ale nie každá je pripravená aj na odpovede. Ak ste na ne zvedavé, milé dámy, začítajte sa...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
196696
Názov
Ako si neskaziť život
EAN/ISBN
9788097125813
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Jarmila Repovská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/04
Rozsah
176
Rozmer
130×201×14 mm
Hmotnosť
0,18
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ako si neskaziť život zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.