Politika a inštitúcie

Miroslav Kusý

SVK Slovensky KALLIGRAM

Kniha: Politika a inštitúcie - Miroslav Kusý
Katalógové číslo: 196324 viac »
10,25

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Politika a inštitúcie

V poradí prvý zväzok vybraných spisov Miroslava Kusého s názvom Politika a inštitúcie predstavuje súbor textov, štúdií a nevydaných rukopisov, v ktorých autor reflektuje problematiku inštitucionalizmu v kontexte systémových zmien v Československu od šesťdesiatych rokov minulého storočia.

Miroslav Kusý rozvíjal inštitucionálne myslenie, ktoré paralelne s rozvojom inštitucionalizmu ako teoretického prúdu v západnej politológii prinášalo analytickú reflexiu procesov politickej stability a transformácie. Empirický kontext systémových zmien v Československu v šesťdesiatych rokoch zároveň poskytoval Kusému priestor na špecifický typ inštitucionalistických argumentov, ktoré síce odrážajú dobovú problematiku, ale s istou mierou abstrakcie nestrácajú teoretickú relevantnosť ani dnes v kontexte štúdia zmien politických inštitúcií ako občianstvo alebo inštitucionalizovaných usporiadaní ako Európska Únia" (Jozef Bátora)

Publikáciou Politika a inštitúcie otvára Kalligram sériu vybraných spisov Miroslava Kusého, ktoré prezentujú široký rozhľad a erudovanosť jedného z najznámejších slovenských intelektuálov.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
196324
Názov
Politika a inštitúcie
EAN/ISBN
9788081016707
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Miroslav Kusý
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
376
Rozmer
153×212×27 mm
Hmotnosť
0,60
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Politika a inštitúcie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.