Zkrocení šarmantního rebela

Suzanne Enoch

CZE Česky DOMINO2013/03

Kniha: Zkrocení šarmantního rebela - Suzanne Enoch
Katalógové číslo: 194887 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zkrocení šarmantního rebela

Jak přimět obletovaného lva salónů, aby se vzdal povrchních radovánek?
K nezměrnému údivu vznešené společnosti se po deseti letech vrátil proslulý rebel a dobrodruh Bennett Wolfe. Londýnská smetánka ho považovala za mrtvého, takže jeho příjezd způsobil opravdovou senzaci. Všichni o něj projevují obrovský zájem – zejména pak mladé nezadané dámy. On však má oči pouze pro záhadnou Phillipu Eddisonovou.

Phillippa si raději čte než flirtuje, ale o společenských pravidlech a dvoření přece jen něco ví. Kupříkladu si je naprosto jistá, že skutečný gentleman nelíbá dámy na počkání… Rozvážná a tichá lady Philippa se najednou ocitá na pokraji skandálu, což je pro ni něco zcela nového. Více už ji znepokojuje jen skutečnost, že v Bennettově přítomnosti zapomíná na veškerá pravidla a pozvolna podléhá pokušení. Tomu je ale třeba učinit přítrž! Phillipa prostě musí naučit Bennetta slušnému chování, protože jinak jí hrozí, že podlehne vášním stejně nespoutaným jako je muž, který jí je nabízí.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
194887
Názov
Zkrocení šarmantního rebela
EAN/ISBN
9788073038342
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Suzanne Enoch
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/03
Rozsah
294
Rozmer
143×212×27 mm
Hmotnosť
0,39
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

koki 4 z 5
13.08.2013 19:13:16

Téma, okolo ktorej sa krúti celý dej, je neokukaná a v historických romancách vítanou zmenou. Bennett ako dobrodruh, ktorý vydáva knihy zo svojich ciest, sa vymyká štandardnému typu džentlmena londýnskej smotánky. Po návrate zo svojich ciest (z ktorých si so sebou priviezol aj malú opičku Kero) sa snaží zaradiť medzi smotánku. Nie je to jednoduché, no našťastie mu s tým pomôže Phillippa. Flip je knihomoľka a neoplýva veľmi krásou. Dokonca neberie vážne ani Bennettovo "nezvyčajné" dvorenie. Všetci muži v jej okolí totiž vždy prejavovali záujem o jej krajšiu sestričku. Preto neverí, ani nechápe, že by mal niekto záujem o ňu. Našťastie ju o tom Bennett nakoniec presvedčí :-) Kniha je veľmi pútavá a zaujímavá. Nechýba jej romantika ani humor. Rozhodne stojí za prečítanie.