S Júliou cez tisíc svetov

Dobrodružná a vtipná cesta dvoch Slovákov okolo sveta. Na embéčke!

Martin Beťko

SVK Slovensky Evitapress2012/11

Kniha: S Júliou cez tisíc svetov - Dobrodružná a vtipná cesta dvoch Slovákov okolo sveta. Na embéčke! - Martin Beťko
Katalógové číslo: 192289 viac »
11,00

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: S Júliou cez tisíc svetov

Dobrodružná a vtipná cesta dvoch Slovákov okolo sveta. Na embéčke!

Myslíte si, že sa nedá prejsť okolo sveta na Embéčke? Dá! A nielen to. Sny sú na to, aby sa snívali. Niektoré z nich sa však snívajú tak naliehavo, vracajú sa znovu a znovu, až vytesnia všetko ostatné a vy sa uprostred dňa vytratíte z vašej kancelárie, aby ste o pár chvíľ neskôr stáli na brehu Gangy.

Bratranci Martin a Michal  svojimi cestami dokazujú, že sny sa dajú plniť aj pri minimálnych nákladoch.

Škoda 1000 MB s dvoma vysokoškolákmi absolvovala dobrodružnú cestu okolo sveta. Behom 254 dní prešla takmer 36 700 kilometrov, navštívila štyri svetadiely, 22 krajín, spotrebovala 3000 litrov benzínu a po štyroch búračkách sa aj so svojou posádkou vrátila do cieľovej stanice

Výprava z Európy cez Áziu až do Severnej a Južnej Ameriky. Práve ich milovaná Júlia, ako s láskou svoje auto pomenovali, sa postará o dramatické príhody už za Uralom, pri prevoze na americký kontinent, v nebezpečnom Mexiku a Kolumbii aj v „socialistickej“Venezuele.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
192289
Názov
S Júliou cez tisíc svetov
Podnázov
Dobrodružná a vtipná cesta dvoch Slovákov okolo sv
EAN/ISBN
9788089452507
Forma
flexo
Autor
Martin Beťko
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/11
Edícia
Špeciálne
Rozsah
240
Rozmer
150 × 210
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

jarka.f
26.02.2013 18:45:57

Tejto utlej knizocke chvalim tvrdú vazbu... No musim povedat ze je velka odvaha ist okolo sveta na takejto 40 rocnej rachotine, ktora prezila jednu celu generaciu. Prejazdila tisicky kilometrov. martin pise zaujimavo z humorom. pri citani sa aj smejete. s tymito dvoma typkami precestujete s julcou, rozsiahle rusko. Budete si priat aby cesta cez tuto rozsiahlu krajinu konecne presla. Ale stretnete aj ochotnych ludi pomoct v nudzi. Dozviete sa ze v amerike sa da lahko zarobit a este lahsie prijst o peniaze. Ze nie vsetko co sa rozprava o mexiku je pravda ze kaktusy sa jest nemaju. pridete tiez na to ako bojovat s morskou chorobou. Ze slovensky zivotny standard je rozpravkovo bohaty oproti kostarike a venezuele. a co su to tie pools sa dozviete tiez. Rozpravanie podciarkuju vystizne fotografie z ciest. Mna kniha pobavila.Urcite sa k nej vratim


Dagmar 3 z 5
03.10.2018 13:13:07

Čakala som cestopis ale bola to jednoducho evitovka. Zakaždým, keď som si konečne vravela, že kniha má aj dobré pasáže, skĺzla do romantickej roviny, kde autor rozoberal svoj akurátny stav so svojou polovičkou, ktorá naňho čakala doma. Osobne takéto hybridy nemám rada, romantická stránka knihy ma absolútne nezaujala a nebavila. Vydavateľstvo uvedené pri knihe mi malo byť dostatočným varovným prstom. To už mi viac do cestopisu zapadali pasáže, kde autor rozoberal, ako so svojim cestujúcim (ne)zvládali ponorkovú chorobu.