Stroje pre chlapov s nálepkami

Douglas Adams

SVK Slovensky Pro Solutions2011

Kniha: Stroje pre chlapov s nálepkami - Douglas Adams
Katalógové číslo: 191408 viac »
8,59

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Stroje pre chlapov s nálepkami

Stroje pre chlapov – edukačná kniha plná aktivít s viac ako 500 nálepkami, pre všetkých chlapcov, ktorí majú radi autá, nákladiaky, lietadlá, traktory, stroje či záchranné helikoptéry, lode ... Obsahuje dopravné prostriedky všetkých druhov dopravy a jednotlivé dopravné prostriedky. Nájdete v nej rôzne typy cvičení: Koľko áut je v každom štvorci Kolesu ku kolesu Pretekárska dráha Nákladné autá v práci Jazda cez bludisko Prevážame náklad a mnoho ďalších .... Praktické cvičenia podporujú rozvoj logického myslenia, tvorivého rozprávania, grafomotoriky a vizuomotoriky, rozlišovanie farieb a tvarov, zaujatie vlastného stanoviska... Obsah jednotlivých edukačných činností z knihy STROJE PRE CHLAPOV Vám tvorivo doplní Vašu edukačnú činnosť, tvorbu prezentácie k obsahovému celku – téme dopravné prostriedky aj pri práci s interaktívnou tabuľou.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
191408
Názov
Stroje pre chlapov s nálepkami
EAN/ISBN
9788089307944
Autor
Douglas Adams
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
86
Rozmer
215×280
Hmotnosť
0,45
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Stroje pre chlapov s nálepkami zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.