Črepiny duší

Mary Lindsey

SVK Slovensky CooBoo2012/10

Kniha: Črepiny duší - Mary Lindsey
Katalógové číslo: 191277 viac »
5,52

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Črepiny duší

Lenzi počuje hlasy a má vízie - vízie o náhrobných kameňoch, povodniach a chlapcovi s kovovo sivými očami. Zdá sa, že jej nikto nemôže pomôcť - dokonca ani jej priateľ Zak. Potom však stretne Aldena, chlapca zo svojich predstáv, ktorý jej prezradí, že ona je človekom schopným komunikovať s blúdiacimi dušami a pomôcť im. A že on bol po celé storočia jej ochrancom. Teraz Lenzi čaká ťažké rozhodnutie: Zak alebo Alden, život alebo smrť. Lenže čas sa kráti. Zlovoľná duša chce Lenzi zničiť a zabije ju, ak sa nerozhodne.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
191277
Názov
Črepiny duší
EAN/ISBN
9788074471896
Forma
Viazaná, s laminovaným poťahom
Autor
Mary Lindsey
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/10
Rozsah
304
Rozmer
130×200 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
23%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(2)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Evelin 4 z 5
07.03.2013 13:33:07

Knižka je plná tajomna, duchov, exorcizmu a vzťahových problémov. Na začiatku trvalo, kým som sa začítala, ale celkove som si príbeh užila. Je tu vytvorený veľmi zaujímavý svet, kde do ľudského zasahuje určitá Rada. Tá má na starosti a kontroluje reinkarnovaných ľudí, čo sa spájajú s duchmi, ktoré majú nevyriešené problémy. Títo Hovorcovia majú Ochrancov, ktorí im pomáhajú hlavne pred zlými duchmi hnanými nenávisťou a pomstou. Hl. hrdinka Lenzi nevie o svojich minulých životoch a preto všetko spoznávame cez ňu. Páčila sa mi jej odvaha a schopnosť vynucovať si odpovede. Na druhej strane Alden na to, koľko storočí už prežil, chovanie mal občas ako pubertiak. Knižka je tajomná a humor v nej veľmi nenájdete. Je to však príjemná kniha s celkom uzavretým koncom a príbeh je zaujímavý.


Lyn_von_Nightlight
29.10.2013 19:21:20

Ak nehľadáte nič prevratné s hlbokou myšlienkou, určite si knihu Črepiny duší prečítajte. Je to príjemná oddychovka, aj keď chvíľu trvalo, kým sa do písania autorka dostala. Určite by som príbeh neporovnávala s Mestom kostí alebo s Upírskou akadémiou, no za prečítanie stojí. Môže byť príjemným osviežením dňa. A hlavne sa nenechajte odradiť začiatkom, ako som to urobila ja a potom som to ľutovala.


Lirity Lilith Ouida 4 z 5
07.12.2014 16:06:14

Keď si všetci myslia že vám šibe a vy iba pomáhate nevyrovnaním dušiam na druhú stranu. Aj keď to môže mať cenu že stratíte lásku svojho života. Je to dosť čudní príbeh. Mne sa knižka veľmi páčila. Bolo to príjemné čítanie.