Vyvolený

Keď si ťa nevšimnú, prežiješ

Stefan Bachmann

SVK Slovensky IKAR2013/01

Kniha: Vyvolený - Keď si ťa nevšimnú, prežiješ - Stefan Bachmann
Katalógové číslo: 190258 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vyvolený

Keď si ťa nevšimnú, prežiješ

Keď si ťa nevšimnú, prežiješ. Podľa tohto hesla musí žiť Bartolomej Kotlík a jeho sestra Henika z feérijskej štvrte v anglickom meste Bath. Feérie sú bytosti z iných svetov – goblinovia, satyrovia, škriatkovia, trpaslíci, lesní duchovia a ďalší –, ktoré po prehratej vojne postupne splynuli s bežnými obyvateľmi. Bartolomej a Henika sú miešanci, „niktoši“, ktorých nechcú ani feérie, ani ľudia. Jedného dňa sa vo Vranej uličke objaví tajomná dáma v purpurovej róbe. Bartolomej ju potajomky sleduje z okna. Kto to je? Čo chce? Ale keď uvidí, ako dáma uniesla chlapca od susedov, celkom zabudne na to, že si ho nik nesmie všimnúť. A tak si ho najprv všimne tá purpurová dáma, potom čosi tajomné, plné temnej mágie, k tomu mocný lord kancelár... a Artur Želivý, ktorý by tiež najradšej žil pohodlne a nenápadne. Práve ten napriek všetkému ponúkne Bartolomejovi priateľstvo a spôsob, ako už nebyť niktošom. Temné zlo sa blíži, o život už prišlo deväť detí. Bartolomej je na rade, potrebuje spojencov! Vyvolený (Peculiar) je pútavý, nezabudnuteľný príbeh s prvkami detektívky, plný fantázie a prekvapivých zvratov. Z anglického originálu The Peculiar (HarperCollins, New York 2012) preložil Patrick Frank.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
190258
Názov
Vyvolený
Podnázov
Keď si ťa nevšimnú, prežiješ
EAN/ISBN
9788055132761
Autor
Stefan Bachmann
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/01
Rozsah
232
Rozmer
127×200
Hmotnosť
0,23
Stav
Nedostupné
Zľava
0%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Peter 4 z 5
11.06.2013 10:01:01

Nuž celkom zaujímavá kniha. Je pravda, že je pútavá, ale dlho sa podľa mňa nič poriadne nedeje, vlastne deje, ale ja osobne som čakal kedy sa dvaja hlavný hrdinovia Bartolomej Kotlík a Artur Želivý stretnú, pretože podľa popisu som čakal, že to bude skôr a nie keď prečítate viac ako polovicu knihy, ale to je len môj subjektívny názor. Inak vážne ten dej je pútavý, stále sa niečo deje, príbeh je super. Zo začiatku je to tajomné (až po prológu), neviete, čo sa deje, kto to robí a postupne sa ukazuje pravda a to vás núti čítať. Striedanie dvoch dejových línií bolo fajn, lebo človek bol viac zvedavý, ale niekedy ma štvalo. Tak koniec ostal otvorený, čiže očakávam pokračovanie, škoda len, že tá kniha je taká krátka, ale je super :)