Ustlané na ružiach

2.časť

Nora Robertsová

SVK Slovensky IKAR2013/04

Kniha: Ustlané na ružiach - 2.časť - Nora Robertsová
Katalógové číslo: 188687 viac »
Obrázok nedostupný: Séria kníh: Svadobné kvarteto
Svadobné kvarteto
Titul je zaradený v tejto sérii
9,68

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ustlané na ružiach

2.časť

Štyri nerozlučné priateľky Parker, Emma, Laurel a Mac si v Connecticute založili úspešnú svadobnú agentúru s názvom Sľub. Emme Grantovej, romantickej duši a šikovnej kvetinárke, sa splnil sen. Celé dni trávi medzi kvetmi a tvorí originálne svadobné dekorácie. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že rovnako prekvitá aj jej ľúbostný život. Táto štíhla a zmyselná žena rozžiari každú miestnosť, do ktorej vkročí. Muži jej ležia pri nohách, lenže stále nenašla toho pravého. Komu by napadlo, že ho napokon objaví tam, kde by ho nikto nehľadal? Jack Cook a Emma sa poznajú už dlhé roky. Jack je blízkym priateľom Parkerinho brata, a preto tak trochu patrí do rodiny. Šarmantný architekt si jedného dňa uvedomí, že jeho priateľské city k Emme prerástli do niečoho hlbšieho. Keď mu Emma opätuje náhodný bozk, vzťahy v Sľube sa odrazu všetko komplikuje. Problém je v tom, že zatiaľ čo Jack sa trvalého vzťahu bojí ako čert kríža, Emma túži po láske na celý život. Ak chcú nájsť spoločnú cestu, musia veriť v spoločný cieľ. Z anglického originálu Bed on Roses (Berkley Books, New York 2009) preložila Lucia Gáborová.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
188687
Názov
Ustlané na ružiach
Podnázov
2.časť
EAN/ISBN
9788055132129
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Nora Robertsová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/04
Rozsah
304
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,31
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ustlané na ružiach zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.