Pokrevní pouta 2: Zlatá lilie

Richelle Mead

CZE Česky DOMINO2012/11

Kniha: Pokrevní pouta 2: Zlatá lilie - Richelle Mead
Katalógové číslo: 188441 viac »
Pokrevní pouta
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pokrevní pouta 2: Zlatá lilie

Povinnost, nebo láska? Co zvítězí?

Alchymistka Sydney Sageová slouží jako jakýsi most mezi světem vampýrů a lidí: chrání tajemství prvních a životy druhých. Moc ráda by studovala univerzitu, ale místo toho byla vyslána na snobskou střední školu v Palm Springs. Má tam za úkol střežit morojskou princeznu Jill Dragomirovou před zabijáky, kteří chtějí ve světě Morojů rozpoutat válku.

Všichni ji považují za skvělou alchymistku, dokonce i ti, kteří o ní dříve pochybovali. Nyní však začíná pochybovat ona sama: opravdu jsou všichni vampýři zvrácené stvůry, anebo je to všechno jinak? Všechno se ještě víc zkomplikuje, když bývalí Strigojové Soňa a Dimitrij zjistí, že právě Sydney by mohla být klíčem k objevení zázračného léku k proměně na Strigoje. A pak Sydney naváže milostný vztah s Braydenem… Má s ním mnoho společného, ale přesto jako by ji stále silněji přitahoval někdo jiný, na koho by kvůli jeho původu neměla ani pomyslet! Co teď? Má se řídit zákony alchymistů, anebo naslouchat hlasu vlastního srdce?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
188441
Názov
Pokrevní pouta 2: Zlatá lilie
EAN/ISBN
9788073037659
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Richelle Mead
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/11
Rozsah
328
Rozmer
130×206
Hmotnosť
0,33
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.8 z 5.0
5
133.3%
(3)
4
400.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

JaneS 5 z 5
31.01.2013 18:18:11

Aj toto pokračovanie nesklamalo. Už sa nemôžem dočkať ďalšej knihy. Len škoda, že to nie je preložené aj do slovenčiny. Odporúčam!!!!!!!!!


Evelin 4 z 5
19.05.2013 16:53:53

Tento diel bol lepší ako predchádzajúci, ale stále nedosahuje úroveň pôvodnej VA série. Autorka napísala spin-off trochu iným štýlom. Veľká akcia je vždy na konci a počas knihy sa riešia tajomstvá a menšie drobnosti. Nečíta sa to takto zle, pretože Sydney nie je bad-ass hrdinka, preto autorka musela ten príbeh viac prispôsobiť k nej. Najprv mi to takto ale nevyhovovalo, pretože Sydney nie je pre mňa úžasnou hrdinkou. Nemá rada upírov ani mágiu, je verná alchymistom a ich učeniu, ale zároveň si uvedomuje, že má rada tých pár upírov, ktorých dokonca považuje aj za priateľov. Bijú sa v nej 2 názory a nevie si vybrať. Preto je tak strašne slepá k evidentnému baleniu Adriana! Ten chlapec vie, ako na to 8D Je strašne zlatý a ja by som mu už dávno podľahla. Má svoju špecifickú osobnosť a netreba ho vôbec porovnávať s Dimitrim. Dimitri je láska môjho života a bola som veľmi rada, že sa v tejto knihe aj vyskytol, no Adriana tiež milujem, pretože jeho humor, srdce a povaha sú nezameniteľné. Jill, Eddie, Soňa a iní sú mi všetci veľmi sympatickí, ocenila by som ale, keby autorka už konečne našla pravú lásku aj Eddiemu. On je taký môj minidimitri 8P Čo nedokážem pochopiť je, že zatiaľ čo vo VA som nedokázala odhaliť sebemenšie tajomstvo a autorka ma vždy prekvapila, tu som hneď všetko odhalila. Neviem či je to len tým, že autorku už poznám a dopredu kalkulujem ako, čo a koho s kým dá dokopy, alebo je to naozaj tak napísané, že jediný, kto to nechápe je Sydney. Dokonca aj to jej randenie bolo také chaotické, že mám pochybnosti, či je vôbec človek. Páčila sa mi nová zápletka, novo-staré postavy aj priebeh deja. Jediné, čo mi naozaj chýbalo je akcia. Uvedomujem si ale, že Sydney proste nie je Rose a preto sa kniha odvíja úplne inak. Viem si knihu užiť aj takto. Číta sa to veľmi dobre a musela som si dokonca prečítať začiatok 3. dielu v angličtine, lebo som bola zvedavá, ako sa to bude ďalej vyvíjať.


Monika 5 z 5
03.12.2013 18:17:51

Kniha sa mi velmi pacila, uz sa neviem dockat pokracovania. Super kniha ODPORUCAM


Lyn_von_Nightlight
05.02.2014 17:06:02

Úžasná druhá časť. Opäť som odpadávala pri každej scéne s Adrianom - ale vážne, je to jeden z najlepších knižných charakterov, o akých som mala možnosť čítať. Sydney je už o niečo menej podozrievavá a v prítomnosti upírov sa správa viac uvoľnene. Druhý diel je z veľkej časti zameraný na vývoj vzťahov, konkrétne na vývoj jedného vzťahu, čo síce trochu ochudobňuje ostatné stránky príbehu a niektorému čitateľovi by to mohlo prekážať, no ja do tejto skupiny rozhodne nepatrím. Na konci som sa dočkala aj menšej akcie. Vrelo odporúčam. Autorkin štýl písania je výborný a pútavý.


Lyn_von_Nightlight 5 z 5
05.02.2014 17:06:27

Zabudla som na hodnotenie :)