Velká kniha realitního byznysu

Robert T. Kiyosaki

CZE Česky Pragma2012/08

Kniha: Velká kniha realitního byznysu - Robert T. Kiyosaki
Katalógové číslo: 187410 viac »
28,37

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Velká kniha realitního byznysu

Kniha je souborem dvaceti dvou studií vybraných realitních odborníků, kteří se sami úspěšně realitám věnují a patří ke špičce ve svém oboru. Dozvíte se mnoho praktických rad a tipů - prostřednictvím skutečných příběhů realitních makléřů, mezi něž patří také takový odborník, jako je Donald Trump, a další. Kniha obsahuje množství užitečných informací z různých oblastí realitního trhu, jako jsou např. realitní právo, správa a pronájem nemovitostí, financování nebo marketing.

Cílem této knihy je dát veřejnosti možnost, aby se poprvé mohla něco naučit od skutečných realitních investorů a poradců, lidí, kteří zažili vzestupy i pády a kteří dělají to, o čem mluví. A jim naopak tato kniha umožňuje dostat se do středu zájmu vedle mnoha finančních "odborníků" a promluvit o problematice realitního investování z pohledu reality znalých lidí. Ať se právě poprvé chystáte vstoupit na realitní trh, nebo se již nemovitostmi zabýváte delší dobu, Velká kniha trhu realit bude vaším průvodcem po tomto fascinujícím světě, kde je možné si zajistit svoji finanční budoucnost a nezávislost.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
187410
Názov
Velká kniha realitního byznysu
EAN/ISBN
9788073493196
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Robert T. Kiyosaki
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/08
Rozmer
190×235×40 mm
Hmotnosť
0,80
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Velká kniha realitního byznysu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.