Vykúpenie

Padlí anjeli 4

Lauren Kateová

SVK Slovensky IKAR2012/11

Kniha: Vykúpenie - Padlí anjeli 4 - Lauren Kateová
Katalógové číslo: 186107 viac »
Séria kníh: Padlí anjeli
Padlí anjeli
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vykúpenie

Padlí anjeli 4

Lucin a Danielov čas sa neodvratne míňa ako piesok v presýpacích hodinách. Na to, aby zastavili Lucifera, potrebujú nájsť miesto, kde na Zem dopadli anjeli. Temné sily ich stále prenasledujú a Daniel nevie, či to dokáže – žiť len pre to, aby znova a znova Luce stratil. A predsa spolu čelia ťažkému súboju, na ktorého konci ležia mŕtve telá... a anjelský prach. Obete budú veľké. Srdcia zničené. Luce odrazu vie, čo musí prísť. Osud jej určil byť s niekým iným než s Danielom. Kliatba, ktorú spolu znášali, sa vždy týkala len jej – a lásky, ktorú zavrhla. Všetko závisí od jej rozhodnutia. Kto v boji o Luce vyhrá? Prekvapujúce rozuzlenie očarujúcej série Padlí anjeli. Nebesá už nemôžu viac čakať! Z anglického originálu Rapture (Random House Children’s Books, New York 2012) preložila Saskia Hudecová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
186107
Názov
Vykúpenie
Podnázov
Padlí anjeli 4
EAN/ISBN
9788055131207
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Lauren Kateová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/11
Edícia
Padlí anjeli
Rozsah
296
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,48
Stav
Nedostupné
Zľava
0%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Na východnej strane nádvoria začula kroky. Dee zaostrila zrak do úzkej ulice. 
Daniel chytil Luce za pás tak rýchlo, že naňho padla. Spoza rohu, kde na tabuli stálo Via Dolorosa, vyšli dve staršie mníšky a namáhali sa pod ťarchou veľkého dreveného kríža. Mali na sebe jednoduché tmavomodré habity, hrubé praktické sandále a na krku korálkové ružence.
Luce sa pri pohľade na staré veriace, ktorých vekový priemer odhadovala na osemdesiatpäť, uvoľnila. Chcela k nim vykročiť, poslúchajúc inštinkt, a pomôcť starým ženám s ťažkým nákladom, no Daniel stisk na jej páse neuvoľnil a mníšky sa trýznivo pomaly dovliekli k veľkým dverám baziliky. Nebolo možné, aby skupinu anjelov, vzdialenú asi šesť metrov, nevideli – boli to jediné ďalšie duše na námestí –, no pachtiace sa sestry ich smerom ani len nepozreli. 
„Trochu skoro na to, aby boli sestry Krížovej cesty vonku, nie?“ pošepol Roland Danielovi. 
Dee si napravila sukňu a neposlušný prameň vlasov si zastrčila za ucho. „Dúfala som, že k tomu nepríde, no budeme ich jednoducho musieť zabiť.“
„Čože?“ Luce vrhla pohľad na jednu z vetchých, slnkom vysušených žien. V hlbokých ryhách tváre jej sedeli sivé oči ako kamienky. „Chcete zabiť tie mníšky?“
Dee sa zamračila. „To nie sú mníšky, dušička. Patria k staršinom a musíme ich zlikvidovať, inak zlikvidujú ony nás.“ 
„Podľa mňa už vyzerajú zlikvidovane.“ Arriane prešľapovala. „Jeruzalem evidentne recykluje.“

Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.6 z 5.0
5
133.3%
(6)
4
800.0%
(1)
3
800.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

clarity 5 z 5
01.02.2013 08:18:03

Kto čítal predchádzajúce diely a nedočkavo čakal na ten záverečný nebol sklamaný. Pekné a zaujímavé rozuzlenie. Príjemné čítanie. Pri týchto knižkách som sa určite nenudila.


Viki 5 z 5
03.02.2013 17:41:08

Ja nemám slov ale pri tejto knihe sú vlastne slová zbytočné takže JE SKUTOČNE NAOZAJ LEPŠIE SI TO RAZ PREČÍTAŤ AKO MILÍON KRÁT POČUŤ OSPEVOVANIE CELEJ TEJTO FANTASTICKEJ SÉRIE. Takže niet dôvodu zaháľať. Čakajú vás prepracované postavy, rôznorodé a dychberúce prostredie, charizmatický anjeli a kopa zábavy a, použijúc slovné spojenie neustále spájané zo sériu, nesmrteľnej lásky. Takže detaili sú zbytočné keďže pravda aj tak ,dúfajme(každý má predsa svoj jedinečný vkus), ďaleko predčí vaše očakávania!!!! =D


Vladimíra
04.02.2013 18:33:33

Anjeli, démoni a vyhnanci musia spolupracovať aby sa zachránili. Toto 4 pokračovanie Padlých anjelov je úžasné a nepredvídateľné. Pri čítaní ste napätí ako to dopadne. Keď sa začítate hlbšie tak sa dostane skoro priamo do deja. Veľmi ma prekvapilo ako táto časť knižky dopadla. Vôbec som nečakala ako sa to celé s Luce a Danielom vyvinie. Bola som veľmi prekvapená konečným rozuzlením. Vrelo odporúčam dočítať a už sa teším na 5.


MiCh 5 z 5
13.02.2013 10:02:49

Ďalšia vydarená kniha, ktorá dosť prekvapila na konci. Čakala som úplne iný koniec, keďže sa chystala piata časť s názvom Zamilovaní anjeli. Určite len chvála na túto knižku, ak môžte určite si ju kúpte.


Little Black Lady 5 z 5
15.02.2013 16:15:54

Komentrár je označený ako spoiler, ale chcem ho zobraziť

Zita 3 z 5
12.04.2013 00:56:51

Táto séria je zvláštna.Každý diel ma baví a vnímam ho úplne inač ako ostatné.Prvá kniha sa mi páčila strašne.Druhá bola oproti prvej trochu sklamanie.Tretia ma nebavila absolútne,možno keby ju zhrnuli do polovice.Posledný diel bol naštastie lepší ako predchádzajúce dve.Užila som si to najmä preto že to bol posledný diel série.Jediné čo ma naštvalo bol koniec.Mali to ukončiť už o pár strán dozadu,lebo mi to prišlo odfláknuté ako keby autorka nemala čas na dopísanie tak napísala pár odfláknutých strán.


Nikolinočka 4 z 5
08.01.2016 13:15:26

Myslím si, že to bolo dôstojné ukončenie celej série, aj keď sa musím priznať, že koniec ma tak trochu sklamal.