Základy vývinovej psychológie

Jakabčic, Ivan

SVK Slovensky Iris SK2001/05

Kniha: Základy vývinovej psychológie - Jakabčic, Ivan
Katalógové číslo: 183273 viac »
7,01

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Základy vývinovej psychológie

Poznatky vývinovej psychológie umožňujú pedagógovi lepšie poznať dieťa, ktoré učí a vychováva. Žiaduci efekt výchovno-vyučovacej činnosti môžeme očakávať len vtedy, ak spôsob realizácie tejto činnosti zodpovedá dosiahnutej vývinovej úrovni dieťaťa, ak požiadavky, ktoré na dieťa kladieme sú primerané jeho možnostiam a dieťa je reálne schopné ich splniť. Často môže úroveň vývinu žiaka zodpovedať úrovni normy daného veku, ale nemusí byť v súlade s jeho reálnymi predpokladmi - žiak má na viac ako momentálne dosahuje. Úlohou vychovávateľa, učiteľa je snažiť sa poznať potenciál dieťaťa a napomáhať mu k jeho najplnšiemu rozvinutiu. Z obsahu: Predmet vývinovej psychológie. Význam vývinovej psychológie pre pedagogickú prax. Psychický vývin a jeho podmienky. Zrenie a učenie. Vývinová kríza. Periodizácia psychického vývinu. Štádiá morálneho vývinu a pod. Poruchy vývinu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
183273
Názov
Základy vývinovej psychológie
EAN/ISBN
9788089018345
Autor
Jakabčic, Ivan
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2001/05
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Základy vývinovej psychológie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.