Základy práva pro neprávníky

Michal Spirit

CZE Česky Aleš Čeněk2008/10

Kniha: Základy práva pro neprávníky - Michal Spirit
Katalógové číslo: 178503 viac »
12,41

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Základy práva pro neprávníky

Předkládaná publikace je určena především studentům neprávnických vysokých a vyšších odborných škol, které mají ve svém studijním programu zařazeny právní discipliny jako základy práva, úvod do práva či teorie práva pro neprávníky. Studenti se zde mohou srozumitelnou formou seznámit se základy práva a vývojem právní filozofie, se základními právními pojmy a jejich výkladem (právo, prameny práva, právní normy, výklad, realizace a systém práva, právní vztahy, zákonnost a právní odpovědnost) a rovněž se základní problematikou státovědy (stát, formy státu, funkce státu, apod.), jež s teorií práva úzce souvisí. Kniha dále obsahuje problematiku procesního práva, zejména občanského soudního řízení a správního řízení, a také problematiku trestního práva či trestní odpovědnosti.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
178503
Názov
Základy práva pro neprávníky
EAN/ISBN
9788073801168
Autor
Michal Spirit
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008/10
Rozsah
264
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Základy práva pro neprávníky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.