Veci skryté

Písmo ako spiritualita

Richard Rohr

SVK Slovensky Vydavateľstvo Serafín2012

Kniha: Veci skryté - Písmo ako spiritualita - Richard Rohr
Katalógové číslo: 176459 viac »
10,30

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Veci skryté

Písmo ako spiritualita

Richard Rohr, františkánsky kňaz, známy autor viacerých kníh z oblasti duchovného života, kontemplatívnej modlitby a mužskej spirituality, sa v knihe Veci skryté zamýšľa nad rôznymi témami z pohľadu Svätého písma. V desiatich kapitolách originálnym spôsobom rozvíja tému Božieho zjavenia a ľudského poznania. Nejde o teóriu. „Táto obdivuhodná zbierka kníh a listov nazvaná Biblia má za úlohu priviesť do úžasu! Jej úlohou je božská premena, nie vybudovanie intelektuálneho povedomia či pohladenie nášho „malého ega“.

Rohr zostáva v knihe verný tomuto presvedčeniu. Jeho riadky vyvolávajú otázky a provokujú. Ak sa rozhodnete čítať túto knihu, akiste budete konfrontovaní s Kristovým posolstvom a možno niektorí aj s novým pohľadom na kresťanstvo. Stretnete sa s veľkými témami ako: spiritualita vtelenia, modlitba, milosť, tajomstvo kríža, odpustenie, tajomstvo dobra a zla, Mária, a Kristus ako jediná správna Cesta.

Na záver malý odkaz autora: „Ak je zmŕtvychvstalý Ježiš konečným zjavením prirodzenosti Božieho srdca, potom odrazu zistíme, že žijeme v bezpečnom a nádhernom svete. Nie Boh sa však zmenil alebo že by bol hebrejský Boh iný ako Boh Ježiša, to my rastieme, keď prechádzame týmito textami a prehlbujeme svoju skúsenosť. Boh sa nemení, ale to my potrebujeme dlhý čas premien, kým budeme pripravení na stretnutie s takýmto Bohom. Zostaňte verní textu a svojmu vnútornému životu s Bohom a vaša kapacita pre Boha sa zväčší a prehĺbi.“

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
176459
Názov
Veci skryté
Podnázov
Písmo ako spiritualita
EAN/ISBN
9788080810979
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Richard Rohr
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
274
Rozmer
130×200×24 mm
Hmotnosť
0,31
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

holubica 5 z 5
07.06.2013 18:15:52

skvelá kniha, ktoré oboznamuje s kresťanskou spiritualitou veľmi detailne a podrobne. Silno odkrýva, to čo tak dnešný kresťania hľadajú v iných naáboženských systémoch, ako je jóga,meditácia, .... ale to všetko nám dáva a ponúka aj kresťanstvo, ktoré je tak bohaté na spiritualitu, akého koľvek rozmeru.