Anjeli

Jane Williamsová; Linda Bakerová Smithová

SVK Slovensky DOBRÁ KNIHA2012/04

Kniha: Anjeli - Jane Williamsová; Linda Bakerová Smithová
Katalógové číslo: 175432 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Anjeli

Za nami, okolo nás, aj pod nami sa v každodennom svete, ktorý obývame, nesie anjelská pieseň. Je nádherná, nekonečná, radostná, ale aj desivá. Táto pieseň sa bude niesť, či sa k nej svojím hlasom pridáme, alebo nie. Predstavme si však pocit, keby sme vstúpili do tejto anjelskej harmónie a prenikla by nás takáto obrovská moc a vznešenosť. A to je práve to, na čo nás anjeli nabádajú a pozývajú. Túžia nás naučiť svoju pieseň, aby sme spoločne s nimi mohli spievať oslavnú pieseň chvál na veľkolepý vesmír a na jeho tvorcu.
Jane Williamsová

Anjeli fascinujú mnohých ľudí. Niektorí z nás veria, že ich vo svojom živote stretávame. Kto sú vlastne tieto záhadné bytosti? Aký význam majú pre nás?
Jane Williamsová vo svojej nádherne ilustrovanej knižke kráča po stopách príbehov o anjeloch v židovskej a kresťanskej tradícii. Ukazuje nám, akým spôsobom anjeli pôsobia na ľudí v kľúčových okamihoch dejín. Nielenže ľuďom poskytujú útechu a povzbudenie, ale tiež im pomáhajú a tisnú ich vpred pri dôležitých rozhodnutiach a v osobitných okamihoch života.
Autorka skúma činnosť anjelov vo Svätom písme a otvára pred nami vesmír, ktorý je oveľa zložitejší a fascinujúcejší, ako by si mnohí z nás predstavovali. Vysvetľuje, že anjeli sú všade okolo nás, ale sú viditeľní iba vtedy, keď majú dajaké osobitné poslanie.

Autorka pokračuje v skúmaní otázok typu:

  • Ako anjeli vlastne vyzerajú
  • Anjeli ako poslovia dobrej zvesti
  • Strážni anjeli
  • Padlí anjeli
  • Anjeli a Ježiš
  • Anjeli po Biblii
Kniha Anjeli rozširuje náš obzor a pomáha nám, aby sme sa vydali na cestu objavovania. Nadchne, zaujme a vzbudí záujem všetkých tých čitateľov, ktorí sú ochotní vydať sa na cestu objavovania.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
175432
Názov
Anjeli
EAN/ISBN
9788071417378
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Jane Williamsová; Linda Bakerová Smithová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/04
Rozsah
128
Rozmer
150×190×11 mm
Hmotnosť
0,38
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Anjeli zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.