Angličtina pre deti - Počúvaj a hraj sa

Počúvaj a hraj sa

Věra Štiková

SVK Slovensky Príroda2012

Kniha: Angličtina pre deti - Počúvaj a hraj sa - Počúvaj a hraj sa - Věra Štiková
Katalógové číslo: 175366 viac »
8,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Angličtina pre deti - Počúvaj a hraj sa

Počúvaj a hraj sa

Farebne ilustrovaná učebnica a pracovný zošit v jednom.

Je určená deťom, ktoré sa s anglickým jazykom stretávajú v škole po prvý raz. Vyhovuje tiež výučbe jazyka v predškolských zariadeniach a v rodinnom prostredí.

Učebnica vedie deti k prežívaniu radosti z učenia angličtiny pri hrách, zábavnych, hudobno-pohybových aktivitách a výtvarných činnostiach. Skladá sa z dvoch častí a jednotlivé lekcie sa venujú vybranej téme, veľmi blízkej detskému svetu. Dôraz sa kladie na ústny prejav a cyklické slovnej zásoby, pričom sa k prebratej látke postupne pridáva nové učivo. Dôležitou súčasťou lekcií sú dialógy a hranie príbehov, v ktorých deti aktívne používajú osvojenú slovnú zásobu.

Na konci každej lekcie deti samy zhodnotia dosiahnuté pokroky v jazyku, a to nalepením medvedíkov z prílohy učebnice. Ako dobrá pomôcka na opakovanie a oživenie hodiny poslúži obrázková slovná zásoba určená na vystrihnutie v závere 1. a 2. časti učebnice.

Súčasťou publikácie je CD s audionahrávkou textov a piesní ku každej lekcii, zamerané na počúvanie s porozumením a precvičovanie správnej výslovnosti.

Návod ako efektívne používať učebnicu a veľa tipov na rôzne aktivity nájdu pedagógovia a rodičia v Metodických pokynoch. Budú si ich môcť stiahnuť na internetovej stránke vydavateľstva www.priroda.sk.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
175366
Názov
Angličtina pre deti - Počúvaj a hraj sa
Podnázov
Počúvaj a hraj sa
EAN/ISBN
9788007019478
Autor
Věra Štiková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
104
Rozmer
13×21×1 cm
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Angličtina pre deti - Počúvaj a hraj sa zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.