Mesto kostí

Nástroje smrteľníkov I.

Cassandra Clare

SVK Slovensky SLOVART2012/09

Kniha: Mesto kostí - Nástroje smrteľníkov I. - Cassandra Clare
Katalógové číslo: 175037 viac »
Séria kníh: Nástroje smrteľníkov
Nástroje smrteľníkov
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Mesto kostí

Nástroje smrteľníkov I.

Pätnásťročná Clary Freyová sa v nočnom klube stane svedkom vraždy - vraždy, ktorú spáchali traja tínedžeri so zvláštnymi tetovaniami na tele a s prapodivnými zbraňami. Stačí len okamih a všetky telá jej zrazu zmiznú pred očami. Potom je naozaj ťažké zavolať policajtov, aby vyšetrili vraždu neviditeľnej obete neviditeľnými tínedžermi.
Tak sa Clary prvýkrát stretla s Jaceom, Tieňolovcom, ktorý zbavuje náš svet démonov. Clary je vtiahnutá do Jaceovho sveta, jej mama zmizne a ju napadne démon. Ale prečo majú démoni záujem o Clary a jej mamu? A prečo Clary ako jediná vidí Tieňolovcov a svet démonov?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
175037
Názov
Mesto kostí
Podnázov
Nástroje smrteľníkov I.
EAN/ISBN
9788055604305
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Cassandra Clare
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/09
Rozsah
440
Rozmer
140×215×47 mm
Hmotnosť
0,68
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.8 z 5.0
5
114.3%
(14)
4
1600.0%
(1)
3
1600.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Alexandra 5 z 5
02.02.2013 14:06:27

Pridávam sa k zástupu nadšených čitateľov. Zo začiatku som bola zo sveta vytvoreného autorkou trochu zmätená, vyvalilo sa na mňa veľa informácii a nevedela som, čo sa vlastne deje. Ale zaujímaví hrdinovia a hlavne skvelé hlášky to určite vynahradili.


Little Black Lady
19.02.2013 11:26:42

Zo začiatku som nevedela kde som, bolo toho na mňa veľa..potom ale, som bola v polovici a želala si aby som ju nikdy nedočíta a aby sa mi stránky nikdy neminuli...teším sa na pokračovanie mesta kostí, určite si ho kúpim...musím ho jednoducho mať! :)


Kiko 4 z 5
22.02.2013 08:03:40

Príbeh Clary Freyovej začína veľmi Štýlovo,večer ide so svojím kamarátom Simonom do newyorského klubu kde uvidí vraždu "démona",vraždu spáchali dvaja chlapci a jedno dievča vo veku Clary.Čo je ešte podivnejšie,že Simon nevidí nikoho z tej podivnej trojice.Do toho zmizne matka Clary a Claru napadne démon.Našťastie ju zachráni Jace(jeden z vraždiacej trojice).Clary je vtiahnutá do nového sveta lovcov tieňov, démonov, upírov, víl, vlkodlakov a kopu ďalších príšer. Jak sa s tím všetkýmm popasuje? Prečo Clary vidí tento svet a ostatní nie? Kde zmizla jej matka? Čo má Clary s tím všetkým spoločné?


Lucia 5 z 5
24.02.2013 20:17:12

Knihy s young-adult tematikou som vôbec nečítavala, pokiaľ som nenarazila na knižné blogy, ktoré sa jej venujú.. Kniha je vo svete top medzi YA literatúrou a slovenský preklad nenechal na seba čakať... Kniha má zo začiatku hneď akciu, žiadne omáčky okolo. Páči sa mi svet vytvorený autorkou, je to nové, neokukané a vidno, že s "Tieňolovcami" sa vyhrala... Clara je zo začiatku totálne mimo, lebo si myslí že jej šibe..Vidí niečo čo ostatný nie... Postupne sa v deji dostávame do zamotaného príbehu, kde nechýba akcia, noví priatelia a láska... Jace- tieňolovec ju vťahuje do sveta o ktorom nemá ani potuchy... Simon ako priateľ ju v tom podporuje aj keď si myslí, že to nieje správne... Kniha sa číta sama a koniec ktorý v nej nastal som absolútne nečakala a autorka si nechala dostatok priestoru pre druhú časť, kde dúfam nám toho veľa vysvetlí...


Evelin 5 z 5
07.03.2013 14:20:17

Kniha má neuveriteľne dobrý nápad a krásne spracovanie. Nikdy som sa nenudila a vždy som sa dozvedela niečo nové. Postavy majú zaujímavé charaktery a skvele sa doplňujú. Nájdete tu aj veľa humoru a akcie. Čo sa mi nepáčilo bol koniec. To bolo podľa mňa až príliš prekombinované a ani som nevedela, čo si mám o tom myslieť. Tak nejak mi to pokazilo romantickú časť. Kniha má však zaujímavý nápad a veľký potenciál. Vôbec sa nedivím, že sa rozhodli knihu sfilmovať, lebo akcia a výbuchy a démoni...to je raj pre špeciálne efekty. Rozhodne odporúčam všetkým, čo prahnú po akčnej nadprirodzenosti, humore a kvalitnom príbehu.


Miriam212 5 z 5
21.03.2013 17:13:59

Takto túto sériu môžem vrelo odporúčiť! táto kniha sa ku mne najprv dostala v českom vydaní a musím povedať, že jej obal ma hneď odpudil, avšak slovenská verzia obálky knihy je fantastická. Takže za prvý dojem ma u mňa jednotku. A aj ďalšie dojmy sú super. Perfektný napínavý a romatnický dej, ma dokonale zaujal. Samozrejme som pišťala nad scénami s Jace a knihu som zhltla za pár hodín. Páčil sa mi najmä spôsob napísania knihy, ako vie zatiahnuť čítateľa do deja a nepustí ho až na poslednej strane. No skvelé :)


JaneS 3 z 5
21.03.2013 20:15:02

Celkom v pohode kniha. Som zvedava na dalsie knihy a na film v lete!


Peter 5 z 5
11.07.2013 21:45:13

Zaujímavá kniha, milo ma prekvapila. Prečítal som ju za 2 dni, lebo som chcel vedieť ako to skončí. Pred tým ako som si ju kúpil som čítal dosť dobrých recenzií, aj kamarát mi je odporučil, že je super, tak prečo nie? :) Príbeh je dosť super. Zapáčil sa mi svet v knihe - Tieňolovci, upíri, vlkolaci, bosoráci, démoni. Má to svoje čaro. Od začiatku sa hneď niečo deje. Akčné kapitoly sa striedajú z oddychovými. Kniha prekvitá vtipom. Jace je riadne srandovný týpek - ironický egoista, ale tak správne zo srandy egoistický. Kniha má prekvapivý koniec a ako začiatočná kniha je dosť dobre vydarená. Oplatí sa prečítať :) Zajtra, alebo možno dnes sa vrhnem na druhú časť a teším sa na film :) Jediné, čo mi vadilo boli tie chyby v texte, keď chýbalo písmeno v slove, alebo boli písmená poprehadzované a ešte pár zvláštnych pre mňa nových slov. Nuž čo už po preklade sa to mohlo lepšie skontrolovať, ale z príbehu to nič neubralo, len to zhoršilo celkový dojem. Ale aj tak je kniha super :)


Zita 5 z 5
12.07.2013 17:21:14

Túto knihu som už pred rokom čítala v češtine,no musela som po nej siahnuť aj v slovenčine.Už len pre tú obálku!:DPrvý diel je asi najlepší zo série,ale rozhodne o neznamená že ostatne sú slabšie.Po celú knihu sa nenudíte,stále sa vynára viac otázok a zároveň aj odpovedí.Popritom si môžete užívať prítomnosť rôznych charakterových postáv ktoré si určite zamilujete.


Zuzana 5 z 5
23.10.2013 09:13:17

Kniha je pre citatela niecim novym a vynimocnym. Zo ziaciatku som vnimala podobnost s prostredim ake je v knihach o Potterovi, taktiez sa tu prelinaju dva svety, ktore su uplne rozdielne a fascinujuce. Dej je strhujuci a zaujimavy. Knihu odporuam!!!!