Nenahraditeľní

Ako sa stať kľúčovým človekom vo vašej firme či organizácii

Seth Godin

SVK Slovensky Eastone2012/11

Kniha: Nenahraditeľní - Ako sa stať kľúčovým človekom vo vašej firme či organizácii - Seth Godin
Katalógové číslo: 169020 viac »
5,22

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nenahraditeľní

Ako sa stať kľúčovým človekom vo vašej firme či organizácii

Myslíte si, že ste iba bezvýznamným anonymným kolieskom v obrovskej mašinérii? Pri svojej práci sa iba prispôsobujete a čakáte na pokyny od iných? Nerobíte to, čo by ste chceli a čo by vám prinášalo radosť? Tak to zmeňte! Staňte sa pre vašu firmu nenahraditeľným.

Seth Godin vám vo svojej novej knihe ukáže, ktoré zručnosti sú pre nenahraditeľných nevyhnutné a ako ich rozvíjať. Toto je kniha o vás – o vašej voľbe, o vašej budúcnosti, o vašom potenciáli vnášať obrovské zmeny do akejkoľvek oblasti, ktorú si zvolíte.

Autor Seth Godin je uznávaným odborníkom v oblasti marketingu a autorom trinástich kníh, z ktorých sa každá jedna stala medzinárodným bestsellerom. V súčasnosti je považovaný za najvplyvnejšieho blogera na tému biznisu a jeho blog patrí medzi dvadsaťpäť najčítanejších na svete.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
169020
Názov
Nenahraditeľní
Podnázov
Ako sa stať kľúčovým človekom vo vašej firme či or
EAN/ISBN
9788081091957
Autor
Seth Godin
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/11
Rozmer
13×21×2 cm
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
25%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Gabriela Kunkelová 5 z 5
09.06.2014 20:13:35

Knihu Nenahraditeľní mám doma už dlhší čas a neustále sa k nej vraciam. Spočiatku som si musela zvyknúť na Godinov pisateľský štýl, avšak po prelúskaní prvých stránok sa čítanie stalo naozajstným zážitkom! Kniha ako celok nie je vo forme príbehu, nájdete v nej ale mnoho minipríbehov z minulosti i súčasnosti – kvôli objasneniu súvislostí medzi niekdajším a dnešným systémom zamestnávania počnúc tým, čo nás učili v školách. Je písaná dosť „nahusto“ (myslím tým bohatosť myšlienok) a členená na mnoho podkapitol. Preto som si najdôležitejšie myšlienky začala označovať, aby som ich neskôr ľahšie našla, ale dopadlo to tak, že mám označenú takmer každú stránku. Knihu odporúčam každému, kto chce byť viac, než len zamestnancom čakajúcim na príkazy; každému, kto chce v práci vyniknúť a zbaviť sa strachu, že sa ocitne na prepúšťacej listine. Autor ukazuje spôsoby, ako aj rutinnú činnosť premeniť na umenie. Okrem iného sa dozviete, ako pracuje kľúčový zamestnanec, ktoré schopnosti a kombinácie vlastností robia človeka nenahraditeľným, akú silu má dar a ako prekonať vnútorný strach a odpor. Zaujímavé je pozrieť sa na niektoré javy nielen z pohľadu zamestnanca, ale napr. z pohľadu šéfa či zákazníkov. Želám vám veľa odvahy byť k sebe pri čítaní úprimní a potom veľa síl uskutočniť to, čo vás vo vašej práci urobí neskutočne dobrými.