Dievčatko z veže

Jana Bodnárová

SVK Slovensky PERFEKT2011

Kniha: Dievčatko z veže - Jana Bodnárová
Katalógové číslo: 168041 viac »
4,74

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dievčatko z veže

Kniha Dievčatko z veže je príbehom 10 ročnej Ajky, ktorá žije v neúplnej rodine: sama s mamou - architektkou, vo výnimočnom a vzrušujúcom prostredí zrekonštruovanej veže na okraji malého mesta. Dievčatko je zároveň obklopené zaujímavými ľuďmi. Sú nimi jej verná kamarátka, starý geológ, teta zaoberajúca sa alternatívnou medicínou, bývalý vojenský pilot, ktorý žije v Paríži, ale navštevuje svojich príbuzných v mestečku, cirkusový chlapec, s ktorým Ajka zažije prvú lásku, a najmä mamin priateľ, astronóm Daniel, ktorý najprv vyvoláva v dievčatku emocionálny zmätok – útek z domu – ale neskôr, keď Daniel v špici veže umiestni ďalekohľad a pozoruje s Ajkou nočnú oblohu, získava si dôveru dievčatka. Kniha v ďalšom pláne vedie deti i k ekologickému cíteniu /napr. popis oslavy Dňa Zeme v planetáriu/ a zároveň sa usiluje vyvolať sympatie detského čitateľa voči životu detí, ktoré žijú v neúplných rodinách, a to cez pôsobivý príbeh ich rovesníčky.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
168041
Názov
Dievčatko z veže
EAN/ISBN
9788080465605
Autor
Jana Bodnárová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
64
Rozmer
150×197
Hmotnosť
0,25
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dievčatko z veže zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.