Kauza Stvoriteľ

Lee Strobel

Porta libri2005

Kniha: Kauza Stvoriteľ - Lee Strobel
Katalógové číslo: 160800 viac »
8,69

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kauza Stvoriteľ

Ako mohol vesmír vzniknúť sám od seba s takou presnosťou? Je možné, že svet vyzerá naplánovane preto, lebo naplánovaný bol? Ak existuje Boh, je len neosobnou silou, ktorá stvorila svet a viac doň nezasahuje? Sú kresťanstvo a veda zlučiteľné? Lee Strobela biológia na strednej škole viedla k ateizmu. Boh a veda, hovoril, sa vzájomne vylučujú. Keď sa stal kresťanom, rozhodol sa preskúmať vedu, ktorú kedysi prijal ako pravdivú. „Semienka ateizmu boli zasiate v čase mojej mladosti, keď náboženské autority v mojom živote boli neochotné či neschopné pomôcť mi nájsť odpovede na moje otázky o Bohu. Ochladnutie voči viere nastalo, keď som objavil, že darvinizmus nahradil potrebu božského zásahu do vzniku života. A môj ateizmus naplno rozkvitol, keď som študoval postavu Ježiša Krista na vysokej a bolo mi povedané, že žiaden vedecky uvažujúci človek nemôže veriť tomu, čo o ňom hovorí Nový zákon. ...Možno ste aj vy veľa premýšľali o tom, či je možné vieru v nadprirodzeného Boha zladiť s tým, čo odhalila veda. Ak je to možné, odložte svoje predsudky a s otvorenou mysľou načúvajte mojim rozhovorom s vedcami a vysoko vzdelanými filozofmi. Na konci sa môžete sami za seba rozhodnúť, či ich odpovede a vysvetlenia obstáli pod týmto drobnohľadom.”
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
160800
Názov
Kauza Stvoriteľ
EAN/ISBN
9788089067336
Autor
Lee Strobel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2005
Rozsah
335
Rozmer
153×220
Hmotnosť
0,39
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kauza Stvoriteľ zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.