Pisár 2 - Znesvätená hrobka

Obrázok nedostupný: Kniha: Pisár 2 - Znesvätená hrobka - John Petrie
Katalógové číslo: 137393 viac »
4,13

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pisár 2 - Znesvätená hrobka

Faraóna Amenofida potešila očakávaná záplava, ktorá potvrdila jeho postavenie pána Egypta, ale vnútorných nepriateľov ríše to nijako nezastrašilo. Zopár ich síce zahynulo, lenže telo hlavného vinníka sa zatiaľ nenašlo a pisár Amenhotep znepokojene hľadá ďalšie dôkazy, ktoré by ho doviedli na stopu sprisahancov. Hoci podstúpil skúšku najvyššieho zasvätenia, veľa skutočností je preňho zahalených tajomstvom, ktoré mu bohovia len v náznakoch podávajú. Vylúštenie tajomných znamení si vyžaduje veľa štúdia, ako aj pisárovej intuície. Jeho milá sa konečne stáva jeho životnou družkou a verne stojí po jeho boku a pomáha jemu a predovšetkým mladučkej veľkej kráľovskej manželke. Celá krajina sa teší, že pokoj nastane aspoň na hraniciach, keďže faraón súhlasil, že za druhú kráľovskú manželku si vezme dcéru panovíka zo susednej krajiny. Veľká kráľovská manželka nie je touto myšlienkou nadšená, ale naoko sa podriadi vôli faraóna...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
137393
Názov
Pisár 2 - Znesvätená hrobka
EAN/ISBN
9788088978305
Autor
John Petrie
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
172
Rozmer
205×215
Hmotnosť
0,36
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pisár 2 - Znesvätená hrobka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.