Výchova chlapcov

James Dobson

SVK Slovensky Porta libri2008

Kniha: Výchova chlapcov - James Dobson
Katalógové číslo: 125502 viac »
Kolekcia titulov: Výchova detí

Výchova detí

Výchova detí je obrovská výzva, ktorej treba venovať mimoriadnu pozornosť.Myslíte si, že intelektuálne špičky, finančníc… Zistiť viac...
7,80

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Výchova chlapcov

„Väčšina odborníkov verí, že u chlapcov je tendencia riskovať, byť asertívny, bojovať a súťažiť, hádať sa a vychvaľovať, vynikať v istých zručnostiach, ako napríklad v riešení problémov v matematike alebo prírodovede, priamo závislá od usporiadania mozgu a prítomnosti testosterónu.

Možno preto chlapcov na hodinách „žerú mrle“ a učitelia ich volajú „živé striebro“. To je však iba časť problému. Oni občas jednoducho v škole nestačia nasadenému tempu.

Testosterón môže aj za to, že túžia byť najsilnejší, najodvážnejší, najneohrozenejší, jednoducho najväčší hrdinovia v okolí. Takýchto ich Pán Boh stvoril.“

Dr. James C. Dobson, jeden z najuznávanejších amerických psychológov, je zakladateľom a prezidentom Focus on the Family, organizácie zameranej na pomoc manželstvám a rodinám. Štrnásť rokov prednášal na katedre pediatrie na Southern California School of Medicine a sedemnásť rokov pracoval v detskej nemocnici v Los Angeles ako vedecký pracovník. Bol poradcom niekoľkých amerických prezidentov v oblasti výchovy. Je ženatý, má dve dospelé deti.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
125502
Názov
Výchova chlapcov
EAN/ISBN
9788089067435
Forma
Brožovaná
Autor
James Dobson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008
Rozsah
248
Rozmer
147×210 mm
Hmotnosť
0,33
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Výchova chlapcov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.