Raz aj v pekle vyjde slnko

Kniha: Raz aj v pekle vyjde slnko - Pavel Hirax Baričák
Katalógové číslo: 123087 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Raz aj v pekle vyjde slnko

Áno, zrovnanie tohto debutujúceho autora s Matkinom je z časti pravdivé, len do úplnej pravdy potrebuje Matkin vypiť pol litra pálenky, vyfajčiť dva jonty, pomilovať za tri dni tri rôzne ženy, začať extrémne filozofovať, dostať sa duševne na dno vlastnej depresie a snáď potom by sa priblížil ku krutej realite medziľudských vzťahov a dnešnej spoločnosti, ako ju popisuje Hirax. Ak sa chcete cez Hiraxa zrkadliť, určite neváhajte a natiahnite po tejto knihe ruku. Autor o knihe: Ak cítiť moju schizofrenickú dušu v muzike Lunatic Gods, či Editor, teda striedanie jemných ba až baladických pasáži s agresívnymi a šialenými úletmi, tak to isté môžete čakať aj v mojom románe "Raz aj peklo vyjde slnko" – zmes prekrásneho a škaredého. A čom je? O živote (Sex, drogy a rock´n´roll), o vzťahoch, o láske, o nevere, o tejto uponáhľanej dobe a spoločnosti odsúdenej na zánik, o pekle, Bohu, diabloch, anjeloch, o smútku a radostiach všedných dní - proste o živote takom, aký je. Bez servítkov, to vám zaručujem. A všetko zabalené do šialenej psychodélie, ktorá vás nakoniec aj tak dostane. Radi čítate Matkina, Bukowského, Vonneguta, Hellera či Gogoľa? Milujete sarkastický a ironický humor života? Tak potom nech sa páči...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
123087
Názov
Raz aj v pekle vyjde slnko
EAN/ISBN
9788096970506
Autor
Pavel Hirax Baričák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008
Rozsah
229
Rozmer
155×220
Hmotnosť
0,46
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Raz aj v pekle vyjde slnko zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.