Historie českého puškařství a zdroje mysliveckých tradic

Kniha: Historie českého puškařství a zdroje mysliveckých tradic - Jiří Hanák
Katalógové číslo: 120047 viac »
Ušetríte až 2,87 € z bežnej ceny 10,95
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,08
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Historie českého puškařství a zdroje mysliveckých tradic

Autor této knihy ing. Jiří Hanák, MSC., je znám a mezinárodně uznáván jako expert v oboru loveckých zbraní a střeliva. Stejné renomé si získal i v oblasti, kde bez loveckých zbraní nelze dát ani ránu, v myslivosti. Sám aktivní myslivec zcestovalý po krajinách několika kontinentů a nesčetných loveckých revírech (včetně Austrálie) se o své rozsáhlé odborné znalosti a praktické zkušenosti dělí již řadu let se všemi mysliveckými profesionály i neprofesionálními zájemci především publikační formou.

Tuto nejnovější publikaci určil těm, kdo se zajímají o historii vývoje loveckých zbraní a s nimi těsně související historii lovu v lidských dějinách. Kdo chtějí vědět, co obnáší les a zvěř, proč se má o ně pečovat a jak se to dělá tak, aby se to dělalo co nejlépe. Popisuje tradice loveckého, resp. mysliveckého života od nejtemnějších historických počátků až do naší současnosti, líčí, jak se lovilo dříve a dnes, vysvětluje zevrubně zásady chování v lese i v myslivecké společnosti, specifické obřady a úkony spjaté s mysliveckým životem. A vše doplňuje slovníkem svérázné a barvité myslivecké mluvy a odborných termínů.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
120047
Názov
Historie českého puškařství a zdroje mysliveckých
EAN/ISBN
9788087156643
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Jiří Hanák
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
160
Rozmer
140×210×9 mm
Hmotnosť
0,22
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Historie českého puškařství a zdroje mysliveckých tradic zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.